Hvad er nogle rygproblemer efter fedmekirurgi?

02/19/2011 by admin

Vægttab kirurgi er en væsentlig fysisk ændring og nogle postoperativ bivirkninger kan forventes. Stress på kroppen fra transporterer ekstra vægt medfører visse muskelgrupper og knogle strukturer til at justere på grund af kompensation. Når nogen ekstraordinære vægten er fjernet, kan omstilling forårsage nogle fysiske reaktioner, herunder ændringer i pulmonal, vaskulære og renale systemer.

Rapporterede tilbage smerte spørgsmål

Justeringer i ryggen muskelgrupper og ryg efter vægttab kirurgi kan forårsage nogle bivirkninger, herunder rygsmerter. Ændringer i belastning stress på rygmuskler kan forårsage en kursjustering at finde sted, at bringe om smerter i lænden især. I nogle rapporterede tilfælde, betændelse fra kirurgiske sår kan have spredt sig til området i ryggen, forårsager tilbagevendende episoder af smerte.

Andre rapporterede tilbage problemer

Nogle mennesker, der har gennemgået en fedmeoperation har rapporteret lavere rygsmerter på grund af ændringer i nyre funktioner forbundet med dehydrering. Enhver operation kan have depletive virkninger på væske niveau i kroppen, og dehydrering kan nogle gange være en bivirkning, som kan forårsage rygsmerter for patienten. Nyre smerte kan være et resultat af fedmekirurgi, selv om den statistiske forekomst af denne bivirkning er ikke tilgængelig.

Almindelige problemer

Kan opleves mange bivirkninger, der er almindelige i enhver postoperativ tilstand, herunder betændelse fra interne og eksterne suturering. For fedmekirurgi, kan syning og lukning af interne bindevæv blive smittet. Selv om den syet bindevæv vil i sidste ende helbrede og forsegle selv med arvæv, er der lejlighedsvis rapporteret episoder af mavesafter siver gennem og forårsager betændelse i de udvendige abdominal områder.

Behandlingsmetoder

I tilfælde af muskelsmerter og andre relaterede generelle smerter efter fedmekirurgi, kan en over-the-counter smertestillende anbefales af lægen, indtil kroppen tilpasser sig vægttab. I andre tilfælde kan kiropraktorer anbefaler forskellige stretching og motion rutiner til at hjælpe ryggen tilpasse sig til ændringer i vægt. I tilfælde af smerter på grund af mulig infektion, kan anti-inflammatoriske medicin ordineres for at lindre symptomerne.

Andre relaterede oplysninger

Generelle kost justeringer vil være nødvendigt at hjælpe kroppen med at omlægge sig til ændringer i vægt efter fedmekirurgi. Faldende nogle næringselementer kan være påkrævet, og forskellige metoder til at spise samt justeringer vedrørende fordøjelsessystemet perioder kan indarbejdes for at lindre rygproblemer efter fedmekirurgi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com