Terapi for Arthritis, knæ

01/25/2012 by admin

Knæet arthritis resultater fra fordelingen af de artikulerende brusk foring knæleddet, en tilstand, som begrænser bevægelse og forårsager smerte. Selv om smertefulde, kan knæet arthritis behandles og administreres. Hvad der følger er en kort liste over de mest almindelige typer af knæet arthritis behandlingsformer.

Resten

For smertefuld knæ gigt flare-ups er hviler knæet, herunder total knæ immobilisering og/eller brug af en kompenserende støtte til at reducere stress på knæet, en effektiv form for terapi for en smertefuld, gigtplagede knæleddet.

Aktivitet modifikation

Visse typer af fysiske aktiviteter har en tendens til at opflamme og/eller irritere en arthritis knæ, herunder de fleste høj-effekt/høj-stress aktiviteter som løb og spring. Undgå disse typer af aktiviteter og erstatte dem med deltagelse i aktiviteter, lav-effekt/low-stress er en effektiv form for knæet arthritis behandling, der hjælper til at reducere smerter og forbedre funktionen.

Smertestillende medicin

Forskellige smertestillende medicin, herunder over-the-counter og recept-baseret medicin, er tilgængelige til behandling af smerter og ubehag forårsaget af knæet arthritis. De fleste smertestillende medicin arbejde ved at reducere betændelse i knæleddet og blokere smerte receptorer, at sende smerte beskeder til hjernen.

Knæ fælles indsprøjtninger

I tilfælde af alvorlige knæsmerter, kan knæ fælles indsprøjtninger tilbyde betydelig smertelindring. En knæ fælles injektion består af indsprøjte en lille mængde af binyrebarkhormon (normalt kortison) direkte ind i knæleddet, hvor medicin reducerer inflammation og smerte niveau.

Knæalloplastik

I svære tilfælde af knæet arthritis er knæ fælles udskiftning, som består i at erstatte en beskadiget knæleddet med kunstige implantat materialer, en effektiv form for behandling, der reducerer smerte, forbedrer funktion og giver mulighed for en genoptagelse af et aktivt liv.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com