Hvordan kan man øge LDL

02/22/2012 by admin

Der er to typer af kolesterol--din HDL, som er din "gode" kolesterol, og din LDL, som er din "dårlige" kolesterol. Selvom du normalt vil din LDL niveau skal være så lave som muligt, har at have et for lavt niveau været knyttet til en øget kræftrisiko, depression, angst og en risiko for for tidlig fødsel hos gravide mødre. Her er nogle sunde ideer til at give LDL, der er for lavt et puf.

Instruktioner

• Spis mere rødt kød og mejeriprodukter. En dejlig stor bøf har mættet fedt i det og vil også give dig en god dosis af protein og jern. Du ønsker ikke at overdrive det, men hengiver én eller to gange om ugen kan hjælpe dit helbred hvis din LDL er for lavt. Du bør også tilføje flere mejeriprodukter og æg i din kost. For at holde din mættet fedt indtag så sunde som muligt, forbruge dem fra disse naturlige kilder.

• Gain vægt hvis du er undervægtig. Selv om overvægt kan øge din risiko for sygdomme som diabetes, bør at få en lille vægt ikke udgør en sundhedsrisiko hvis du er undervægtig. Fordi du har brug at tabe 5 procent til 10 procent af kropsvægten til at se et fald i LDL niveauer, er det grunden til, at få 5 procent til 10 procent af din kropsvægt vil bidrage til at øge disse niveauer.

• Sænke dit indtag af opløselige fibre. Opløselige fibre kan medvirke til at sænke din LDL niveauer og findes i fødevarer som havregryn og tørrede bønner. Fordi det er vigtigt for din generelle sundhed, ønsker du ikke at undgå det helt---bare skære ned en smule.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com