Kost uden forarbejdede fødevarer

01/18/2012 by admin

Spise en kost uden forarbejdede fødevarer kan være lettere end du forestiller dig. Det vil føre dig på vejen til bedre spise og en sundere livsstil. Du vil nyde en bred vifte af fødevarer, som de var beregnet til at være smagt i deres uforfalskede tilstand. Du behøver ikke at være bekymret over tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, pesticider og fødevarer farvestoffer. Og ved ikke at spise forarbejdede fødevarer, vil du have bedre styr på dine fødeindtagelse.

Vægtkontrol

Mister de forarbejdede fødevarer, og du vil sandsynligvis tabe. Naturlige fødevarer er lavere i kalorier end forarbejdede fødevarer. De vigtigste komponenter i en uforarbejdet kost er frugt, grøntsager og fuldkorn. Disse er alle lav i kalorier og højt fiberindhold. Fiber fungerer som en naturlig appetitnedsættende, ifølge Mayo Clinic.

Budget venlige

Forbereder fødevarer fra friske råvarer kan strække din købmand dollars yderligere. Købe råvarer på salg. Bulk mængder af fuldkorn kan gemmes i en glasbeholder til fremtidig brug.

Mere Fiber

En kost uden forarbejdede fødevarer vil hjælpe du spiser de anbefalede mængder af fiber, ifølge USDA. Skifte til fuldkornsprodukter i stedet for dem med raffineret mel. Bruge hele korn brød (lavet uden trans og/eller mættet fedt) i stedet for hvidt brød til din sandwich. Gøre en lasagne med hele hvede lasagna nudler i stedet for sorten raffineret mel. Tilføje friske grøntsager til ekstra fiber.

Mere farve

Erstatte konserves med friske råvarer, som ikke kun har flere næringsstoffer, såsom fiber og antioxidanter, men også smager bedre. Centers for Disease Control anbefaler, spiser en bred vifte af farverige, øje-tiltalende fødevarer.

A kost mindre Salt, fedt og kolesterol

Spise en kost uden forarbejdede fødevarer vil sænke din natrium forbrug. Forarbejdede fødevarer, derimod, er høj i salt, ifølge Mayo Clinic. Salt er tilføjet til at holde mad fra fordærves. Salt trækker fugt, således at skadelige bakterier kan vokse. Desuden, hvis der er nogen eksisterende bakterier, der kan forårsage fordærves, vil salt dræbe den. Salt bruges også til at forbedre mad smag, reducerer tørhed og øge sødme i kager og cookies.

Faldende din natriumindtagelse vil reducere din risiko for forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, diabetes, slagtilfælde og andre sundhedsmæssige lidelser, ifølge American Heart Association.

Du kan sænke dit indtag af fedt og kolesterol i en kost uden forarbejdede fødevarer, ifølge USDA. (Forarbejdede fødevarer er typisk højt mættede, transfedtsyrer og/eller kolesterol). Brug frugt til at tilfredsstille din søde tand. I stedet for at spise Prøv en sukker-laden bagt dessert, kendt for at være høj i skadelige mættet fedt og raffineret sukker, en frisk frugt parfait toppet med en klat af fedtfattig yoghurt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com