Sådan Treat Gas koldbrand

02/03/2012 by admin

Sådan Treat Gas koldbrand

Gas koldbrand er normalt forårsaget af Clostridium perfingens bakterier infektion, men det kan også være forårsaget af gruppe A Streptococcus. Disse bakterier vokse i lav ilt betingelser og producere toksiner, der dræber væv og producere andre symptomer. De fleste patienter, der udvikler gas koldbrand har et blodkar sygdom, diabetes eller kolon kræft; en tredjedel af tilfældene udvikle sig spontant.

Instruktioner

• Give ilt og intravenøs væske for at korrigere elektrolyt abnormiteter, når behandling af gas koldbrand uden for et hospital.

• Håndtere patientens luftveje og vejrtrækning og vurdere kredsløbet status ofte. Vasoconstrictors bør anvendes kun hvis det er nødvendigt, da dette kan yderligere reducere omsætning til iskæmisk væv. Give en tetanus vaccine, hvis nødvendigt.

• Administrere generelle penicillin typen antibiotika intravenøst ved første før har stillet en diagnose. Når en diagnose af gas koldbrand er foretaget, bør clindamycin og penicillin G gives oralt, clostridium er følsomme over for denne kombination. Vancomycin eller linezolid kan anvendes til patienter med risiko for methicillin resistent Staphyulococcus aureus (MRSA). Nogle patienter med MRSA er nu bliver isoleret, selv om de ikke er høj risiko.

• Brug analgetika til at kontrollere smerten. Hyperbar oxygenbehandling har været forsøgt med en vis succes.

• Fjern beskadigede, døde og inficeret væv med kirurgi så hurtigt som muligt. Det kan være nødvendigt at amputere en legemsdel til at kontrollere spredningen af gas koldbrand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com