Hvad kan jeg gøre for at dræbe ørentvister & andre Bugs uden brug af kemikalier?

02/25/2012 by admin

Hvad kan jeg gøre for at dræbe ørentvister & andre Bugs uden brug af kemikalier?

Ørentvister og andre bugs kan skabe ravage på drivhuse, husholdningsbrug planter og indendørs levende situationer. Ønsker ingen at dele sit hjem med disse skadedyr, men at slippe af med dem er overvældende. Du vil have dem væk, men du gider ikke skadelige, giftige kemikalier, der frigives i dit hjem. Den gode nyhed er, at der er naturlige metoder til dræbe ørentvister og andre fejl, der er kemiske gratis og sikker.

Mad Grade DE

Købe en pose med mad grade Diatoméjord (DE). DE er alle naturlige og giftige gratis. Det er sammensat af forhistoriske, encellede planter opkaldt kiselalger, som var meget lig den af alger. Fødevaregodkendt DE har mikroskopiske, skarpe kanter når frigivet i luften. De fleste insekter er beskyttet af en exoskeleton, men som beskytter ikke det fra DE. De skarpe kanter trænger igennem exoskeleton af insektet og insekt derefter bliver tørret ud og dør. Det dræber bugs og insekter på kontakt, så det behøver at være genanvendes og bruges. Fødevaregodkendt DE er sikkert at bruge ofte og giver ro i sindet for en kemisk fri skadedyrsbekæmpelse.

Hjem afhjælpe

Tage til efterretning af fælles ørentvist områder. Indsamle gamle aviser og let lægge en dæmper på dem; ørentvister lide fugt. Placer de afdæmpet aviser rundt i haven områder, i kældre, omkring fundamentet for hjemmet, ved indgangen af fugtig gennemsøgning mellemrum, garagen og omkring drivhuset. Lade dem alene i mindst 24 timer. Efter venteperioden, samle aviser i en plasticpose og straks kasseres. Ørentvister vil har congregated i aviserne.

Klæbrige fælder

En billig, kemiske gratis metode til at dræbe ørentvister og bugs er fastsættelse af klæbrige fælder. Disse fælder vil hjælpe dig med at måle hvor mange ørentvister og bugs du har i dit hjem. Indstille fælder langs vinduer og døre, så du kan bestemme, hvor bugs går ind i dit hjem. Du kan også placere fælder under vasken frysere, kældre, garager og i dit drivhus. Fælderne vil fange ørentvister og kan hjælpe med at opretholde problemet.

Forebyggelse

En måde at fjerne skadedyr uden kemikalier tager alvorligt forebyggende foranstaltninger. Den bedste måde at holde ørentvister og bugs i skak er ved at fjerne så meget fugt som muligt fra dit hjem. Fix og reparer alle utætte vandhaner, køre fans i gennemsøgning mellemrum og kældre at fjerne fugt og fugtige forhold. Hvis det er muligt mindske hvor ofte du vand dine planter, græs og blomster. Brug caulking omkring fine revner og sprækker i nærheden af dit hjem. Forsegle alle vinduer og døre med weather-stripping. Dette vil forhindre earwigs i at komme ind i første omgang.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com