Student Health Insurance 101

02/10/2012 by admin

Student Health Insurance 101

Studerende sygesikring planer er designet til at give sygesikring dækning til college og Universitet studerende. Mange skoler og universiteter kræver, at eleverne har nogle type af sygesikring. Student health insurance er en mulighed for studerende ikke er dækket af deres forældres sygesikring eller andre sygesikring.

Planerne er tilgængelige gennem private forsikringsselskaber, plus mange gymnasier og universiteter sponsor planer for deres studerende. Omkostninger og dækning af studerende sygesikring varierer meget.

Dækning

Ved bedømmelsen af en student sygeforsikring plan, er den første ting at se på dækning. Hvilke betingelser eller medicinske procedurer udelukker planen fra dækning? Dækker planen receptpligtig medicin? Har planen højst levetid? (Kigge efter en med mindst en $1 million levetid maksimale.) Hvad er selvrisikoen, copayments og co-assurance? Hvis studerende har en allerede eksisterende tilstand, vil det være dækket?

Fordel

En fordel, at mange studerende forsikring planer har over andre sygesikring planer er, at de tilbyder mental sundhedsfordele. Fordi stress og depression er epidemi blandt universitetsstuderende, disse fordele kan være særligt vigtige.

Andre spørgsmål

Giver planen dækning i løbet af sommeren eller hvis studerende tager et semester ud fra skole? Er deltagende udbydere tilgængelige for den studerende at se når væk fra skole?

Standarder

Foreningen American College sundhed sætter standarder for studerende sygesikring programmer. Spørg hvis planen opfylder disse standarder.

Overvejelser

I fortiden, børn er dækket på deres forældres sygesikring ofte tabt dækning i en alder af 19 (undertiden ældre for fuldtids studerende). Med vedtagelsen af den økonomisk overkommelig pleje Act i 2010, kan forældre holder deres børn på deres sygeforsikring indtil alder 26. Denne bestemmelse betyder, at færre studerende sandsynligvis nødt til at købe studerende sygesikring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com