Typer af Ultra tynde proteser

06/29/2011 by admin

Typer af Ultra tynde proteser

Alle tandproteser er skræddersyet til en personer munden af en denturist. Tandproteser er i overensstemmelse med tandkødsranden, giver mulighed for tandproteser at holde fast i munden uden brug af lim. Tandproteser kan dog ubehageligt at nogle patienter. Proteser kan føles tunge eller unaturligt, og de kan hindre spyt produktion eller smag. Den bedste måde at føle sig naturligt med proteser er at bruge ultra tynde tandproteser.

Ultra tynd tandproteser

Ultra tynd tandproteser er som regel lavet af en acryl eller kombination af metaller. Metaller, der almindeligvis anvendes til at oprette disse tynde tandproteser omfatter guld, chrome og titanium. Selv om ultra tynde tandproteser vil føle sig mere naturligt at brugeren, er det materiale de er lavet ud af på et højere risiko for skader. Sollys, for eksempel, kan sløve acryl tandproteser. Tandpasta bør aldrig anvendes til proteser enten. De fleste tandpasta produkter har chemicals i dem, at forringe metaller i proteser. Ultra tynd tandproteser er fundet i de to vigtigste typer af proteser: delvis og tag tandproteser.

Delproteser

En delvis protese er et sæt eller enhed af kunstige tænder til at erstatte tænder. En delvis protese er enten tilsluttet tandkød væv i stedet for en manglende tand eller en rest af en tand. En delvis protese hjælper med at beskytte tandkødet fra infektion, som kan sprede sig til nærliggende tænder. Delproteser er aftagelige og skal fjernes hver aften. Proteser er normalt gennemblødt i desinfektionsmiddel flydende over natten for at dræbe eventuelle bakterier eller økologisk noget i tænderne.

Acryl tandproteser

Acryl tandproteser er ultra tynde delproteser, der udnytter akryl. Ofte gange, acryl tandproteser er givet til en patient inden en metallisk ultra tynde protese kan oprettes. Mange mennesker vælger at holde acryl tandproteser, men de har tendens til at bryde lettere på grund af akryl tynd karakter.

Cast tandproteser

Cast tandproteser brug en kombination af akryl og metaller almindeligt forekommende i protese tænder. Proteser Udnyt bedst af begge verdener ved at være let og naturlig fornemmelse i munden, men robust nok til hverdagsbrug.

Tag tandproteser

Tag proteser, også kendt som komplet tandproteser, erstatte hele niveauer af tænder. Tag proteser kan enten være for den nederste række eller øverste række af tænder. Da de kan omfatte hele munden, udgør disse proteser den største æstetiske og personlige problem for patienter. Det er derfor, akryl og støbt tandproteser er fantastisk til komplet tandproteser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com