Hvad urter er godt for gigt?

07/08/2011 by admin

Gigt er en meget almindelig lidelse. Hvis du har gigt, vil du have smerter og stivhed i leddene. Der er mange former for gigt, herunder reumatoid arthritis, slidgigt, urinsyregigt, smitsomme gigt, fibromyalgi, psoriasisgigt, og ankyloserende sodalities. Leddegigt og slidgigt er de mest almindelige og invaliderende typer af arthritis. Der er mange receptpligtig medicin mod gigt, men der er også naturlige naturlægemidler behandlinger til rådighed, samt.

Djævelens klo

Denne afrikanske urt er kaldet Djævelens klo på grund af formen af dens store frugt, der ligner en clawlike hånd. Djævelens klo kan bruges som en arthritic smertestillende og kan forbedre mobilitet og brugen af de berørte fælles, hvilket yderligere øger healing. Denne urt er noget nyt for USA men har været brugt i lang tid i Europa og Afrika.

Ingefær

Ingefær kan bruges til at behandle betændelse og smerter forårsaget af gigt. Det har resulteret i betydelige lettelse og dets anvendelse har ikke vist sig for at have nogen bivirkninger. Ingefær kan tages til lindring af gigt i en betydelig periode.

Matrem

Matrem har vist sig for at lindre gigt på grund af dets anti-inflammatoriske effekter. Denne urt kan øge blodgennemstrømningen og kan hjælpe kroppen i dens helbredende indsats. Matrem kan betragtes som en naturlig aspirin og har evnen til at sænke niveauet af prostaglandiner, som er hormonelike kemikalier, der fremstilles i kroppen og menes at forårsage betændelse, hvis dannet i overskud. Matrem kan også bruges til forebyggelse af migræne.

Gurkemeje

Gurkemeje er en meget gammel urt, der er en af de ældste naturlige anti-inflammatoriske lægemidler, der anvendes for gigt og andre sygdomme og lidelser. Det har evnen til at lindre gigt symptomer. Når du tager en dosis på 1.200 mg om dagen i fem til seks uger, kan betydelig forbedring i gigt symptomer forekomme. Gurkemeje kan forbedre morgenstivhed og fysisk udholdenhed.

Brændenælde blade

Brændenælde blade er meget gavnligt at mindske hævelse i de angrebne led. Brændenælde blade har anti-inflammatoriske egenskaber. Bladene af Brændenælde indeholder et næringsstof kaldet boron, som anbefales ofte til behandling af gigt. Man kan spise brændenælde blade rå eller gøre dem til en te.

Kanel

Kanel er en urt, der kan hjælpe med at behandle symptomerne af arthritis. Det er godt for at øge blodgennemstrømningen og kan også fjerne blokeringer og indskud, der kan forårsage gigt smerter. Kanel er også godt for at forbedre funktionen af lever og milt. Kanel kan blive spist i fødevarer som et krydderi, drak som en te, eller taget i supplement form.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com