Sådan kontrolleres en elektronisk cigaret batteri

07/10/2011 by admin

Elektroniske cigaretter er en alternativ kilde til nikotin for nikotin narkomaner. Elektroniske cigaretter arbejde ved fordampning ren flydende nikotin ved hjælp af et lithium-ion batteri. Brugeren inhales damp fra den falske cigaretter. Brugeren skal holde batteriet opladet for at cigaret at arbejde. Angiveligt, elektroniske cigaretter indeholder ingen kræftfremkaldende stoffer. Men ifølge FDA (Se reference 2), de gennemførte laboratorietester, der bekræftet tilstedeværelsen af giftige kemikalier og kræftfremkaldende stoffer. Der er i øjeblikket ingen beviser, at elektroniske cigaretter er sikkert.

Instruktioner

• Check at se, hvis lys på dit batteri blinker. Det betyder, at dit batteri er at få køre og skal oplades hurtigt.

• Lære at genkende den typiske kraft, hvormed du nødt til at indånde på din elektroniske cigaret. Hvis du opdager at du har brug for mere kraft til at inhalere eller at indånde er svært at gøre, kunne dette være et tegn på, at dit batteri har brug for at genoplade.

• Bekendtgørelse om mængden af dampe er atypisk. Hvis du bruger en ny blækpatron, men mængden af dampe, du indånder er krympet, kan du nødt til at genoplade batteriet.

• Stik i dit batteri når du ikke bruger den. Dette er den nemmeste måde at sikre, at dit batteri ikke kører, når du forsøger at ryge.

• Overveje at købe flere batterier, hvis du er storryger. Dette vil sikre, at du altid har et opladet batteri.

Tips & advarsler

  • Den typiske mængden af tid, det tager et batteri til opladning kan variere afhængigt af mærket, men vil normalt ikke falder mellem to og tre timer.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com