Farerne ved plastikkirurgi

07/19/2011 by admin

Plastikkirurgi er ikke bare for Hollywood længere. Folk fra alle samfundslag er at udforske deres kirurgiske muligheder. En husmor kan ønsker sine øjenlåg ophævet eller en coed kan søge en større buste. Alt er muligt i verden for plastikkirurgi i dag, og de fleste indstillinger er tilgængelige til en pris, mange mennesker er villige til at betale. Der er imidlertid farer forbundet med plastikkirurgi.

Generelle farer

Det er nemt at minimere farerne ved plastikkirurgi procedurer er blevet så almindeligt. Men som med enhver operation, der er risici. Hver gang anæstesi anvendes, er der iboende farer lige fra mindre problemer som kvalme, opkastning eller hovedpine, allergiske reaktioner og endda døden. Også fælles for kirurgi er faren for blodpropper, infektion eller blødning. Den mest almindelige fare forbundet med nogen plastikkirurgi ardannelse. Selvom en kirurgen vil forsøge at minimere ardannelse eller gøre indsnit hvor de bliver mindre synlige, kan en patient forvente arvæv til at danne.

Særlige farer

De mest almindelige typer af plastikoperationer har visse komplikationer eller risici, som en patient bør overveje. En fælles fare forbundet med ansigts kirurgi indebærer nerveskader; nerveskader forsvinder ofte over tid. Med ansigtet kirurgi er der også risiko for vævsskader, som er mærkbar som misdannet eller asymmetrisk funktioner. Med rekonstruktiv næse kirurgi, en patient kan lider af for meget skulptur, og dette kan forårsage vejrtrækningsproblemer, hvis den nasale passager sammenbrud. Brystforstørrelse har sit eget sæt af farer. Implantater kan strække vævet og forårsage bryster til at hænge. Klumper og bump kan danne, eller arvæv kan udvikle omkring implantater, hvorfor flere kirurgi er nødvendigt. Fedtsugning, omtales som en "Fedtsugning", er udført under store anæstesi, så disse risici bør behandles. Patienter bør være klar over, at potentielt farlige blodpropper kan stadig form dage efter denne operation.

Turisme kirurgi

Der er en stigende tendens til at rejse til andre lande at have plastikkirurgi procedurer gerne fedtsugning og bryst augmentation udføres på et enormt favørrente. Men der er flere farer forbundet med "turisme kirurgi." Læger kan ikke blive certificeret til at udføre disse typer af kosmetisk kirurgi, så komplikationer ikke er ualmindelige. Bakterielle infektioner er især grasserende, og mange kvinder har været indlagt efter hjemkomsten. Det er vigtigt at overveje også, at hvis noget går galt, patienter har lidt brug i et fremmed land.

Forebyggelse

Der er ting folk kan tage for at minimere farerne forbundet med plastikkirurgi. Få en bord-certificeret kirurg til at udføre procedurer. Patienter bør have en komplet fysisk på forhånd at kontrollere for eventuelle eksisterende betingelser, der kan forårsage kirurgiske komplikationer. Have plastikkirurgi gjort i en medicinsk facilitet med en dokumenteret track record af høje standarder.

Advarsel

Der er mere end fysiske farer forbundet med plastikkirurgi. Nogle mennesker kan være traumatiseret af deres nye udseende; andre vil have urealistiske forventninger og har flere og flere operationer. I sidste ende, kan en patient lider ardannelse langt mere end skin deep.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com