Asimadoline bivirkninger

07/17/2011 by admin

Asimadoline bivirkninger

Asimadoline er en lovende ny stof under udvikling til behandling af patienter med irritabel tyktarm (IBS) i hvem diarré er det dominerende symptom (IBS-D). I øjeblikket er der kun ét lægemiddel godkendt af US Food og Drug Administration (FDA) til behandling af IBS-D, og dets anvendelse er begrænset til læger indskrevet i et bestemt program til at behandle kvinder med svær IBS-D, der har undladt at reagere på andre terapi.

IBS

Mayo Clinic skønner, at en ud af fem mennesker har IBS men, færre end halvdelen rådfører sig med deres læger om deres symptomer, som almindeligvis omfatter mavesmerter eller kramper, oppustethed, gas, diarré og/eller forstoppelse og mucusy afføring. IBS patienter er generelt klassificeret efter deres dominerende symptom: IBS med diarré (IBS-D), IBS med forstoppelse (IBS-C) og IBS, der veksler mellem diarré og forstoppelse (IBS-A).

Prognose

Ifølge Mayo Clinic, IBS er en fælles lidelse af tyktarmen og forårsager ikke permanent skade på dine tarme, som kan forekomme med mere alvorlige gastrointestinale lidelser, såsom colitis ulcerosa og Crohns sygdom. De fleste mennesker med IBS oplever ikke alvorlige symptomer og mange IBS syge kan administrere deres symptomer ved overvågning af deres kost, livsstil og stress.

Asimadoline

Asimadoline er en roman terapi, der er ved at blive udviklet af Tioga Pharmaceuticals, Inc., til behandling af patienter med IBS-D. I et tidligt forsøg rapporterede Tioga, at asimadoline signficantly reduceret smerte, uopsættelighed, hyppigheden af afføring og oppustethed sammenlignet med placebo (sukker piller) hos både mænd og kvinder. I dette forsøg, asimadoline var siges at være generelt veltolereret og producere ikke nogen form for bivirkninger relateret til dosering bliver administreret. Ifølge Tioga, har asimadoline ikke rejst nogen sikkerhed bekymringer baseret på data fra tidlig klinisk forskning i mere end 1.100 fag vurderet til dato.

FDA-godkendelse

Før FDA evaluerer data om narkotika i udvikling, skal fase 3 test være afsluttet. Tioga Pharmaceuticals meddelte, at det var begyndt, fase 3 test i juni 2010. De vil gennemføre to fase 3 forsøg, før FDA har tilstrækkelige data til at afgøre, om asimadoline er sikker og effektiv til behandling af patienter med IBS-D.

[Se pressemeddelelse]

Bivirkninger

Fase 3 test vil give en god profil af effekten af asimadoline og eventuelle bivirkninger, der kan opstå under behandling. Disse bivirkninger vil blive opført i de narkotika produktmærkning, således at læger og patienter er klar over de risici og fordele ved behandling med asimadoline.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com