Billige muskel bygning kosttilskud

03/14/2012 by admin

Billige muskel bygning kosttilskud

I en verden af muskel-bygning kosttilskud, kan det være svært at skelne hvilke virkelig arbejde uden at sprænge banken. Heldigvis, de få muskel-bygning kosttilskud, der har vist effekt er dem, du kan få til en lav pris på grund af masseproduktion. Holde sig væk fra niche kosttilskud, indtil du finder store kliniske forsøg, som giver bevis for, at de rent faktisk arbejder.

Protein

Protein giver "byggesten" til muskel og som sådan er den vigtigste supplement kan man opbygge muskler. Der findes flere typer af protein du kan købe i supplement form, herunder Valle, kasein, soja og æg. Valleprotein er fordøjet hurtigt og er fantastisk at tage før og efter træning. Kasein protein er fordøjet langsomt og er fantastisk til at tage, før du går i seng. Æg protein er fordøjet gradvist, så det er en stor protein til at starte din dag. Sojaprotein absorberes ikke som helt som de tre andre typer.

Når det kommer til kosttilskud for at opbygge muskler, er valleprotein konge. Du kan købe en 5-gallon balje af valleprotein for mindre end $50. Hvis du tog en afsoner en dag, ville det stadig sidste du mere end to måneder, at valleprotein omkostningseffektive muskeltræning supplement, du kan tage for mindre end 50 cent per dag.

En anden tilføjede fordele af Valle protein kosttilskud er at de indeholder forgrenede aminosyrer eller BCAA, som støtte i reparation, vækst og udvikling af muskelvæv.

En person, der søger for at opbygge muskler bør indtage mellem.75 og 1 gram protein per pund legemsvægt dagligt. God mad kilder til protein omfatter magert kød som kylling, Tyrkiet, fisk og oksekød; mejeriprodukter gerne skimme mælk, yoghurt, hytteost og æg; og fuldkorn og nødder.

Kreatin

Kreatin er et stof, der danner naturligt i kroppen, der kan også træffes i supplement form. Ifølge National Institutes of Health, flere høj kvalitet studier har vist en stigning i muskel masse hos personer, som tager kreatin. Kreatin er billige også - du kan købe 1.000 gram for mindre end $50. Med en anbefalet dosis af 5 gram om dagen, vil det vare du mere end seks måneder.

Andre kosttilskud

Desværre, protein og kreatin er de kun to kosttilskud, som har vist sig for at være effektiv til at opbygge muskler. Glutamin, et populært supplement blandt vægten løftere, udviste ikke nogen muskel-bygning fordel i en 2003 undersøgelse foretaget af University of Northern Iowa og South Dakota State University offentliggjort i "Journal of Sports Medicine." Husk, at kosttilskud der indeholder humant væksthormon og testosteron er ulovligt i USA.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com