Pektin Grape Juice Home afhjælpning

04/01/2012 by admin

Ca. 1.3 millioner mennesker lider af leddegigt i USA. Det begynder typisk med folk i deres middelalderen, men børn og unge voksne kan udvikle det også. Smerter forbundet med gigt omfatter betændelse i leddene og svært ved bøjning hænder, fødder og knæ. Leddegigt er normalt behandles med medicin, kirurgi og rutinemæssig overvågning, og kan også behandles med hvile, motion og fælles pleje bruge benskinner. Hjem retsmidler som drikke druesaft med Pektin kan også lindre smerter forbundet med denne lidelse.

Pektin og Certo

Pektin, en naturlig ekstrakt fundet i plantecellerne, kan reducere smerter i leddene forårsaget af arthritis. Et fortykkelsesmiddel, der anvendes til fremstilling af marmelade og syltetøj, pektin er hovedsagelig en gruppe af hvide komplekse kulhydrater findes i modne frugter og grøntsager, ifølge "Columbia encyklopædi." Disse frugter omfatter ferskner, æbler, korender og blommer.

Selv om der er ingen officielle undersøgelser for at bevise sin effektivitet, er pektin-infunderes Certo blevet brugt til at mindske hævelse i leddene. Findes i enhver købmand, dette produkt bruger grapefrugt, æble og citrus pektin og bruges som geldannende agent i mange fødevareindustrier.

Druesaft og pektin

For en Home retsmidler til din gigt smerter, kan du prøve en blanding af druesaft og Certo. Mix 2 tsk af Certo med 1 til 3 ounce af druesaft. Drik denne blanding to gange om dagen. Du kan også tilføje 2 tsk af Certo til 8 ounce af druesaft og drikker dette en gang om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com