Fritid færdigheder til gruppe boliger

04/08/2012 by admin

Fritid færdigheder til gruppe boliger

En gruppe hjem er en bolig facilitet for folk, der har brug for nogle levende bistand eller pleje. Beboerne modtager tjenester lige fra personlig pleje til sundhedsrelaterede bistand og fritidsaktiviteter, ifølge Senior Living Guide. Faciliteter bør stræbe efter at tilbyde en bred vifte af rekreative aktiviteter, der fremmer den fysiske, mentale og følelsesmæssige trivsel for beboerne.

Motion

Motion er gavnligt for alle, men kan være særlig vigtig for dem, der er ældre eller handicappede og ikke ellers ville få meget motion. En række underholdende spil der involverer store, lys bolde eller balloner fremme hånd-øje koordination. Den terapeutiske rekreation register antyder spille siddende fodbold, en variation af fodbold, hvor en gruppe på 5-15 beboere sidde i stole i en stor cirkel og sparke en stor træningsbold frem og tilbage. Et andet forslag er, ballon Bop, en heliumballon spil for 2-20 beboere, hvor de forsøger at holde en ballonen i at ramme jorden. Scoren bestemmes af antallet af vellykkede hits, før ballonen falder.

Afslapning

Aktiviteter relateret til afslapning, fremme heling og en normal puls, lindre angst og mindske humørsvingninger, siger plejehjem aktiviteter ressource. Nogle afslappende aktiviteter, der fungerer godt i gruppen hjem omgivelser omfatter ser en film, lytte til musik, læse eller har nogen læst højt. Optagelser af naturlyde eller hvid støj kan også være nyttigt, især for dem, der har problemer med søvnløshed.

Spil

Spil kan reducere stress, skærpe hukommelse, forbedre koordineringen, og fremmer en følelse af accept, hedder plejehjem aktiviteter ressource. Brætspil som brikker og skak er favoritter, sammen med kortet og dice spil. Andre kan være mere fleksible, såsom Bingo eller spil byder trivia, som begge kan dreje sig om et tema, afhængigt af en sæson eller lejlighed. Navn, der Tune eller Charades er også klassikere som der er masser af materiale.

Udflugter

En ændring af natur er vigtigt for alle lejlighedsvis. Faciliteter, der accepterer Medicare og Medicaid er juridisk forpligtet til at give beboerne mulighed for at deltage i gudstjenester, hvis de ønsker det, ifølge Plejehjemmet aktiviteter. Derudover gøre samfund begivenheder, ture, musikalske arrangementer eller skovture en dejlig forandring af tempo. Mange faciliteter, navnlig større virksomheder, rutinemæssigt transport beboere på ture eller til at køre ærinder. Hvis dette er et problem, kan mindre faciliteter rekruttere frivillige. For udendørs aktiviteter, der ikke kræver rejse, overveje havearbejde. En lejlighedsvis cookout er også en velkommen pause i rutine.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com