Sort perle kinesiske urter

03/30/2012 by admin

Sort perle kinesiske urter

Kinesisk patent medicin, også kaldet sorte perler, er små, rundt og sort i udseende. Pillerne består af uddraget, kondenseret kinesiske urter. Udtrykket patent betyder ikke pillerne er patenteret, men i stedet henviser til den formel, der bruges i fremstillingsprocessen, som er bemyndiget af kinesisk lov. Mens nogle kinesiske naturlægemidler formler er sikker, er der ingredienser i Black Pearl piller, der er giftige og ulovligt i USA

Pille belægning og ingredienser

Flere lande, herunder USA, fremstilling sorte perle piller. På grund af mange dokumenterede problemer med piller produceret i Kina, brugen af lægemidler fra fastlandet Kina ikke er anbefalet, ifølge pleje Group. Sort pille belægning, kaldet dan, er lavet af cinnober, et stof, der er kendt for at indeholde kviksølv og flere medicinske dokumenter stat at tungmetalforgiftning er opstået i folk, der har taget sort perle kinesiske urter i pilleform. De sande ingredienser i belægningen og kraterets pille er ikke anført på flasken. I virkeligheden, findes en liste over ingredienser ikke overhovedet for nogle formuleringer, som det kinesiske folk anser for at være hemmelige.

Drug Adulterants

Ikke-giftige krydderurter ikke udøve stærke effekter fra de små doser findes i piller. Hvis en urte pille hævder at give en stærk effekt af enhver art, bør du mistænkte lægemiddel forfalskning. Adulterants er kemikalier eller stoffer tilføjes et stof til at øge effektiviteten. De fleste gadestoffer, for eksempel, er blevet forfalsket.

Kinesisk patent medicin, såsom Black Pearl te piller, omfatter receptpligtig styrke narkotika, hvoraf nogle er kendt for at være ulovligt i USA Fleste af piller, der indeholder ulovlige stoffer er dem fremstillet til behandling af astma, smerte og gigt. Selv den sorte perle pille for gigt, fremstillet i USA er kendt for at indeholde farlige stoffer, der har vist sig for at være fatal. Kinesisk patent herb formuleringen bruges til hjertesygdom indeholder dødbringende tudse venom.

Forurening

Mange patent medicin fremstillet i Kina fandtes for at indeholde giftige mængder af arsen, kviksølv og bly. Traditionelle kinesiske læger retfærdiggøre optagelse af disse stof som værende nødvendige for terapi, så længe de anvendes under lægeligt tilsyn og taget i korte perioder. Kinesiske naturlægemidler formuleringer til behandling af højt blodtryk, feber, traumer, ondt i halsen, hæmorider, hud kløe, forkølelsessymptomer og influenza indeholder selv forskellige grader af arsen.

Acceptabel formuleringer

Flere kinesiske naturlægemidler formuleringer falder inden for juridiske grænser, som indeholder giftige stoffer men kan variere efter parti under fremstillingen. Otte smag og otte Treasure te, sammen med kvinders dyrebare piller indeholder acceptable niveauer af metal og giftige stoffer. Også betragtes som sikre, af FDA, er prostata piller, Sea Horse Genital Tonic piller og Yu Quan tørst at fjerne piller.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com