Hvor meget Biotin bør tages for hårtab?

10/28/2011 by admin

Biotin, også kaldet vitamin B7, er hår venlig medlem af B-kompleks gruppe. Ansvarlig for en rolle i produktionen af keratin, et protein fundet i hår og negle, det er et vigtigt næringsstof for at forebygge hårtab.

Biotinmangel og hårtab

Alvorlige hårtab er et symptom af biotinmangel. Læger anbefaler høje doser af tillægget, mellem 2 og10 mg, til at korrigere knapheden og stoppe progressionen af hårtab.

Kilder

Æggeblommer, lever, brewer's yeast og blomkål er de bedste kilder til næringsstoffer. Biotin er også naturligt produceret af tarmens bakterier i kroppen.

Aktuelle behandlinger

Foregav som en effektiv aktuel, findes biotin i flere hårtab behandling produkter. Selv beviser, at det virker for hårtab er fragmentariske, kan shampoo og balsam indeholder biotin give en fyldigere udseende til tyndere hår.

Overvejelser

En kost, der er mangelfuld i essentielle næringsstoffer kan have en skadelig virkning på hår sundhed. Vitaminer og mineraler som jern, silica og zink, sammen med biotin kan forbedre tilstanden af tyndere hår.

Ekspert indsigt

Dr. Emily Kane, en praktiserende biopat og tidligere redaktør af Journal of Naturopathic Medicine, anbefaler en daglig dosis på 8 til 10 mg i en periode på seks til otte uger til at stoppe hårtab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com