Sådan Stop mobning i bussen

12/01/2011 by admin

Sådan Stop mobning i bussen

Når mobning der sker på en bus, er offeret ikke den eneste person i fare. Andre børn, bilister og endda fodgængere er også i fare. Hvis mobning distraherer buschaufføren, kan det medføre en ulykke. Plads på en bus er begrænset, så en bølle kan skade mere end det påtænkte offer. Næsten ske 25 procent af alvorlige mobning hændelser på bussen, ifølge den amerikanske Public Health Association, en online-ressource, dedikeret til at forbedre samfund sundhed. Men der er måder at stoppe mobning.

Instruktioner

Forebyggelse af mobning i bussen

• Gennemføre en nul-tolerance politik på bussen. En nul-tolerance politik er en forordning, der vil straffe enhver, der bryder reglen. Så hvis en person mobning en anden person på en bus, ville de være disciplineret uden undtagelser. For eksempel, hvis et barn er fanget mobning en anden elev, kunne en nul-tolerance politik tilstand at bøllen forbydes fra bus for resten af året.

• Gøre studerende følger en streng adfærdskodeks på bussen. Hvis studerende er forpligtet til at følge bestemte regler, som opholder sig i sæder og holde dine hænder til dig selv, vil det være svært for en bølle at terrorisere sine ofre.

• Installere et kamera på bussen. I de fleste tilfælde, offentlige busser har Overvågningskameraer at afskrække tyveri, mobning og øge overordnede sikkerhed. I 2009 var Yazoo County School District i Mississippi i stand til at bruge en sikkerhed kamera fra en skolebus som vidne i en alvorlig mobning sag; samme distrikt oplevede også en nedgang i kampene og mobning.

• Undervise børn om mobning. Hvis børn er uddannet, eller hvis eleverne er i stand til at lære, hvordan mobning påvirker et offer, kan bevidstheden hjælpe med at forhindre mobning i bussen.

• Undervise forældre at se for advarselstegn. En elev kan være bange for at fortælle nogen, han er at blive mobbet på bussen. Advarselstegn omfatte studerende bliver forskrækket for at få på bus, bevidst forsøger at gå glip af bussen, skaber en undskyldning for at undgå ridning bus, revet tøj eller en pludselig ændring i adfærd. Hvis undervisere, administratorer og forældre ved hvad man skal se til, kan de hjælpe stop mobning.

Tips & advarsler

  • Give incitament til at reducere hændelser af mobning, som roser eller belønne studerende, hvis de går en hel måned uden nogen forekomster.
  • Straffe hver hændelse af mobning. Ignorerer isolerede hændelser kunne eskalere problemet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com