Vigtigheden af kolon rensning

11/03/2011 by admin

Vigtigheden af kolon rensning

Fordi mange sundhedsproblemer er bundet til en usund kolon, vokser interessen for kolon udrensning. Kolon rensning er et kontroversielt emne med fortalere hævder, det kan gøre alt fra hjælp til vægttab til at beskytte mod kræft. På den anden side advarer nogle konventionelle læger det er ikke nødvendigt og kan endda være skadeligt. Efter adgang til ydelser og metoder for kolon udrensning, tjekke med din læge for at sikre det er den mest praktiske--samt de sikreste--valg for dig.

Identifikation

Også kendt som kolon kunstvanding eller hydroterapi, kolon rensning er en afgiftning metode til at fjerne eller neutralisere krop toksiner. I simple terner er det en høj klasse lavement udført af fagfolk. Ud over toksiner rids kolon rensning i tyktarmen af affald, overbelastning, overskydende slim og fedt, der kan være fanget inde i tarm væggene i år.

Fordele

Der er flere fordele ved at have din kolon rengjort. Kolon rensning forbedrer immunsystemet for bedre sundhed. Ud over toksiner og bakterier, kan tyktarmen være grobund for parasitter, som ofte lægger æg i tyktarmen. Med et svækket immunsystem, kan dette forårsage sygdomme.

At reducere eller endog fjerne forstoppelse er en vigtig fordel. Fordi en dårlig kost berøver en af essentielle næringsstoffer, kan intestinal vægge blive komprimeret med en plaque-lignende stof. Det er lettere for affald til at passere gennem dit system efter en rense. Anfald med diarré kan mindskes eller forhindres. Som diarré er forårsaget af toksiner, gør solidifying affaldet processen umagen værd.

Kolon rensning energizes du. Du vil naturligt føle sig bedre og være mere produktive. Beskyttelse mod kræft er en fordel. Befri kroppen af toksiner og snavs, reducere du risikoen for kræft.

Vægttab er en anden bonus. Hvis du allerede har mistet nogle vægt-- endnu har nået et plateau--overveje et kolon udrensning. Processen kan skylle ud stagnerende fecal spørgsmål.

Rengøring din kolon kan forbedre din hud. Når tyktarmen er tilstoppet med toksiner, kan denne overjord igen op i huden.

Typer

I colon hydroterapi et rør fyldt med filtreret, er lunkent vand indsat via anus i tyktarmen. Toksiner, med snavs og slim, som har bygget op i år, er skyllet ud af tyktarmen.

Tager særlige kosttilskud er en anden metode. Pulveriseret eller flydende kosttilskud--normalt består af urter og næringsstoffer--er sælges i særlige kits.

Iltet colon kunstvanding bruger iltet vand til at fjerne giftstoffer og affald biprodukter, rengøring ud vedlagte fækal affald fra tyktarmen og nederste tarme.

Ændre din kost er en anden måde at rense tyktarmen. Selvom denne proces er langsommere, kan det være et godt valg, hvis du ikke kan lide noget indsat i din kolon. Begynde at spise halvtreds procent rå mad (Se Resources) med en teske med hørfrø. Alternativt kan du tage to niveau teskefulde Metamucil eller Citrucel med at mad.

Advarsel

Hvis du har medicinske problemer såsom divertikulitis, colitis ulcerosa, Crohns sygdom, svær hæmorider, rektal problemer eller intestinale svulster, bør du ikke have et kolon udrensning. Selv hvis du ikke har nogen sundhedsmæssige problemer, stadig check med din læge før du laver en kolon rense.

Overvejelser

Hvis du har en familie historie af tyktarmskræft, er kolon rensning særligt anbefales. Ved at have din kolon rengjort mindst årligt, kan du sikre din kolon arbejder problemfrit

Ved at blande Metamucil eller Citrucel med yoghurt, er det nemmere at sluge. Som vand er afgørende for den renselsesproces, drikke på to quarts dagligt i løbet af renselsesproces. Begynde med mindst en pint af varmt vand efter at vågne om morgenen.

Misforståelser

Nogle mennesker tøver med at gå gennem en kolon rense fordi de er tilbageholdende med at drikke meget vand, af frygt for deres organer vil bevare væske. Tværtimod, tvinger ikke at få nok vand kroppen til at hænge på den lille ration, at det har.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com