Hvordan du bruger hjem retsmidler for gigt

10/19/2011 by admin

Hvordan du bruger hjem retsmidler for gigt

Angreb af gigt er smertefuld og kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Almindelige husholdningsprodukter såsom kirsebær og is kan anvendes som retsmidler for gigt. Hjem retsmidler kan gemme smerte og tidspunkt, hvor en læge er ikke tilgængelig. Læs videre for at lære at bruge home retsmidler for gigt.

Instruktioner

Brug fælles husholdningsartikler til at afhjælpe gigt

• Anvende is til det ramte område som et hjem afhjælpe for gigt. Da en urinsyregigt angreb kan forhindre dig i at forlade huset, før det er bedre, isen er simpelt nok at anvende og er allerede i dit hjem. Når du anvender is, suppleant ispose med opvarmet fugtige håndklæder til at holde området varme.

• Wrap et håndklæde omkring det berørte område til at lindre hævelse. Indpakning området vil holde den varm og kan lindre smerten for at hjælpe dig med at sove om natten. Holde håndklædet mister og komfortable.

• Spise omkring 25 kirsebær på den første dag i en urinsyregigt angreb til at sænke din urinsyre niveau. Følg dette ved at spise 10 til 15 kirsebær en dag efter at lindre smerter forårsaget af urinsyre krystaller. Kirsebær kan være enten sødt eller surt.

Bruge kul som hjem middel mod gigt

• Foretage en trækul grødomslag, som har evnen til at trække toksiner fra kroppen, at fjerne overskydende urinsyre. Blend et par tsk hørfrø indtil glat. Tilføj dette til 1/2 kop pulverform aktivt kul og varmt vand til at lave en pasta. Glat pasta over det berørte område og dække med en klud til at holde pasta på plads. Ændre pasta og dressing hver fire til seks timer. Du kan lade den trækul grødomslag natten over, men vær forsigtig ikke at få indsætte på sengetøj eller tøj, da det vil efterlade pletter.

• Bruge en trækul fodbad som et andet hjem afhjælpe til behandling af gigt. Da trækul vil plette karret, bruge en gammel spand eller bassin. Bland i 1/2 kop af trækul pulver i varmt vand, indtil det danner en pasta. Når foden eller berørte fælles er i bassinet, langsomt tilføje varmt vand for at oversvømme det berørte område helt. Vær omhyggelig med ikke at tilføje vand, der vil brænde foden. Området bør være gennemblødt i mindst 30 minutter og en time.

• Tage trækul mundtligt at reducere urinsyre i blodet. Bland 1/2 til 1 tsk af kul med en stærk smag væske til at fortynde den trækul smag. Tage op til fire gange dagligt (for eksempel tidligt om morgenen, før frokost, eftermiddags og ved sengetid).

Tips & advarsler

  • Begynde at bruge home retsmidler for gigt, så snart angrebet er først følte for den mest effektive behandling.
  • Alternative køleelementer med et varmt, fugtigt håndklæde, når du bruger is som et hjem afhjælpe for gigt. Lange perioder med ekstrem kulde kan gøre mere skade end gavn ved at forårsage krystaller form.
  • Forberede trækul retsmidler i en container, du kan smide ud, når du er færdig, da trækul vil plette.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com