Sådan Stop Snorken hos børn

11/28/2011 by admin

Snorken påvirke ikke kun voksne; børn er også omfattet af denne fælles lidelse. Der er mange årsager til Snorken hos børn, fra søvnapnø til en infektion. At finde en måde at stoppe snorken i dit barn kan være bekymrende, fordi han kan blive ramt i løbet af denne tid. Snorken er forårsaget af pres på det bløde væv i svælget; næsen er også påvirket. Heldigvis er der måder at stoppe dit barn fra snorken, som vil give ham en fredelig søvn.

Instruktioner

• Læg en pude bag et spædbarn, hvis der er tegn på snorken. Puden bør placeres, så det skaber en lateral sovestilling; barnet bør være på hans side. Husk på at du skal skifte position af puden, så barnet er på en anden side hver aften. Produkter til hjælp af Stop-Snoring.com hedder det, at undladelse af at skifte positioner kan forårsage knoglerne i barnets kranium at være skæv. Denne teknik kan også anvendes på ældre børn.

• Administrere medicin, der behandler en skjoldbruskkirtlen infektion. Ifølge produkter til hjælp Stop Snorken, kan en skjoldbruskkirtlen infektion forårsage Snorken hos børn. Tag dit barn til hendes børnelæge at korrekt diagnosticere infektionen. Børnelæge vil ordinere den relevante medicin for barnet. Distribuere medicinen, som det er angivet på flasken.

• Sted nasal strips på højderyggen af dit barns næse. Nasal strips stick på næsen og bidrage til at afhjælpe det pres, som forårsager snorken. Der er særlige nasal strips, som du kan købe på dit lokale apotek. Indånder Right.com, at børn under 5 år ikke bør bruge nasal strips.

• Tage dit barn til lægen for at bestemme, hvis andre medicinske teknikker skal udføres. Snorken i et barn kan også være forårsaget af en ubalance i hjernen. Hvis den snorken ikke er gået væk efter at have prøvet de andre trin, skal du tage dit barn til en læge for yderligere evaluering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com