Kirurgiske mandlige ekstraudstyr

05/01/2012 by admin

Kirurgiske mandlige ekstraudstyr

Kirurgiske mandlige ekstraudstyr kan hjælpe mænd, der ønsker deres penis til at blive længere eller bredere. Som med enhver operation, der er risici involveret og resultater kan ikke være så dramatisk som du ønsker. En god forståelse af penis udvidelsen kirurgiske proces er nødvendig før du beslutter dig til at gennemgå denne form for plastikkirurgi.

Typer

Mænd, der ønsker en længere penis opereres for at skære opsættende ledbånd. Omkring halvdelen til en tredjedel af penis ligger faktisk inde i kroppen og er tilsluttet via ligament skambenet. Skære ligament gør penis rager mere og længere ud, fordi flere af det er synlige. Snittet er normalt lavet i kønsbehåring så at det ikke er indlysende. Efter kirurgi anbefales penis vægte for maksimal penis forlængelse. Den gennemsnitlige længde gevinst er en til to inches mens penis er slap eller bløde. Når penis er oprejst, er længde gevinst noget mindre.

Kirurgi kan også bruges til at gøre penis større. I en version af denne procedure, er allograft væv implanteret under huden på penis over erektil afdelingerne til at øge sin omkreds. Allograft væv er taget fra Kadaver væv donorer. Væv kan også tages fra menneskets egen krop og implanteret i hans penis. Den gennemsnitlige stigning i omkreds er ca. 30 procent i den slatne fase og 15 procent, når penis er oprejst. Kirurger anbefaler, at patienter bruger en penis stretching enhed efter kirurgi til at opretholde deres nye omkreds.

Glanular ekstraudstyr bruges til at øge størrelsen af glans eller penishovedet. Væv grafts, enten fra patientens krop eller allograft væv, der bruges til at forstørre glans. Patienter kan normalt forvente en stigning på cirka 15 procent.Fedtsugning kan være nyttigt i at gøre penis ser større hos overvægtige mænd. Når det overskydende fedt fjernes, kan flere af penis ses.

Normale størrelse

Penisser kommer i alle forskellige størrelser, men det normale område for længde er mellem tre og fire inches i slap tilstand og mellem fem og syv inches når penis er oprejst. Penisser betragtes unormalt lille, hvis de måler mindre end tre inches i længden når oprejst. Dette omtales som "micropenis." Mens at have en micropenis ikke kan være godt for en mands selvværd, så længe penis fungerer normalt, kan mænd med mindre end gennemsnittet penis stadig have sex og befrugte kvinder.

Recovery

Efter kirurgi, bør du opleve minimal smerte og være i stand til at vende tilbage til arbejdet i tre eller fire dage. Læger anbefaler, at du undgå sex i seks uger og ikke deltage i sport i mindst fire uger.

Risici

Mange i den medicinske samfund bryder ikke sig om procedurer til at øge længden eller omkreds af penis. Ifølge en erklæring af den amerikanske Urologisk forening (AUA), har skære den opsættende ledbånd for at øge længden af penis ikke vist sig at være sikker eller effektiv. Risici fra denne procedure omfatter overdreven blødning, infektion, tab af følelse i huden, afkortning af penis på grund af dannelsen af arvæv, en klumpet ser penis som følge af reabsorption af transplantat væv og endog impotens.

Overvejelser

Læger rådgive mænd utilfredse med størrelsen af deres penis til at have en ærlig tale med deres partnere før du tager handling. I mange tilfælde partnere af begge køn ser ikke penis som værende for lille og er helt tilfreds med det fysiske aspekt af forholdet. Seksuel teknik, samt fastholde en omsorgsfuld, intime forhold med din partner, er ofte mere vigtigt end en penis størrelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com