Hvordan man forebygger Teen Depression

05/25/2012 by admin

Som du vade gennem de skumle farvande i ungdomsårene sammen med din teenager, er det vigtigt at yde stærk støtte til at holde din teenager på rette spor. Fordi teenagere oplever intenst pres fra jævnaldrende til at afprøve grænser og myndighed, er din rollen som støttende forælder yderst vigtig. Med ønsket om at passe ind i stridende mod bryde reglerne, kan teen føler sig fanget mellem to verdener. At lære at hjælpe din teenager forhindre depression er den bedste forældre, du nogensinde kan give.

Instruktioner

• Foster åbne meddelelsen tidligt i livet. Udvikle et sundt forhold til dit barn tidligt at forberede teenage årene. Når de er i deres teenageår, kan det være for sent for vigtige veje til at blive åbnet. Sørg for at dit barn forstår, at han kan tale med dig om ethvert emne, herunder dem, der kan gøre dig utilpas. Være først til at opdrage et vanskeligt emne, og sørg for at du har en åben diskussion om det. Hvis du bare prædiker for dit barn, vil du ikke fremme en great forhold med ham. Holde tingene åben som en tovejs-gade, når det drejer sig om kommunikation.

• Deltage aktivt i aktiviteterne i din teenager. Vær opmærksom på hendes venner og bekendte. Det er vigtigt at vide, hvilke aktiviteter interesse din teenager. Inviter venner over og tage på udflugter. Tilslutte din teenager for "sjov tid" i weekenden når det er muligt. Tilskynde din teenager til at engagere sig i aktiviteter, der gør ham glad, selv om de er ukonventionelle i naturen.

• Være opmærksom på hvordan du teen gør i skolen. Bemærker tegn på angst som glider kvaliteter eller radikale ændringer i lektier afslutning. Holde styr på dit barns sociale liv på skolen til ward mod din teenager, at være involveret med den forkerte crowd af venner. Du bør også være ware, hvis din teenager er et offer for mobning, som kan føre til tilbagetrækning og depression.

• Søge lægelig rådgivning og rådgivning. Din teenager kan drage fordel af at tale med en professionel for en objektiv mening. Det kan være svært at åbne op for familien om personlige problemer og situationer. Sikre din teenager overholder behandlingsregime fastsat af professional til maksimal fordel.

• Lad din teen har en kreativ afsætningsmulighed. Selvom du kan foragte din datters emo tøj eller intens musik valg, være støttende for hendes individualitet og selvstændig udforskning. Vælge dine kampe omhyggeligt at lade din teenager ved, at hver beslutning, hun gør ikke er forkert. Dette viser, at du pleje for du hendes velvære og har tillid til hendes beslutningsprocesser.

Tips & advarsler

  • Tale med din teenager om daglige begivenheder samt eventuelle særlige problemer, der opstår.
  • Undgå at dømme dit barns sociale liv alt for hårdt. Dermed kunne skade nogen bestræbelser kan hjælpe din teenager.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com