Den bedste medicin til behandling af Socialangst

05/22/2012 by admin

Socialangst er en tilstand, hvor en person føler ængstelig, mens interagere socialt med andre. I mange tilfælde frygter enkelt at blive bedømt af dem omkring ham i en sådan grad at det griber ind i hans livskvalitet. Personer med social angst er primært bange for at begå fejl, som kan føre til forlegenhed foran andre.

Social angst, men er en meget behandlelige tilstand og er normalt behandlet med en kombination af medicin og terapi.

SSRI-præparater og SNRI

SSRI-præparater og SNRI er de mest almindeligt ordineret medicin for den behandling af Socialangst. De er også kendt som selektive serotonin reuptake hæmmere og serotonin og noradrenalin reuptake. Prozac, Zoloft, Paxil, Celexa og Lexapro er eksempler på disse stoffer. Disse klasser af narkotika arbejde for at forbedre dit humør ved at øge din hjerne brug af neurotransmitteren serotonin.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner, som omfatter Rivotril og Xanax, bruges ofte på et kortsigtet grundlag til at bekæmpe panik og angst. Generelt, de er ordineret kun i korte perioder, som de kan blive vanedannende. Benzodiazepiner har en beroligende virkning. Hvordan de virker er ikke fuldt forstået, men det menes, at benzodiazepiner handle sammen med sendere i hjernen til at øge effektiviteten af en fysisk hjernen kemisk kaldet GABA, også kendt som?-aminosmørsyre.

Monoamin Oxidase hæmmere

Monoamin Oxidase hæmmere eller MAO-hæmmere, er almindeligt ordineret til behandling af depression samt social angst. Nardil og Parnate er eksempler på denne klasse af lægemidler. Disse medikamenter er en ældre kategori af psykofarmaka, og de synes at arbejde særlig godt i behandlingen af social angst.

Men på grund af potentielt alvorlige bivirkninger, og lægemiddelinteraktioner, de er ordineret mindre hyppigt end andre klasser af narkotika, som SSRI-præparater. MAO-hæmmere virker ved at forhindre hjernen fra nedbryde protein kaldet monoamin oxidase, dermed korrigere kemiske ubalancer i hjernen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com