Hvad der skal sættes i Protein Shakes

05/06/2012 by admin

Hvad der skal sættes i Protein Shakes

De fleste protein shakes og barer er baseret på proteinkoncentrater. Disse pulveriseret amino syre formler afledt soja, mælk eller æg kan være effektiv – men de er dyre og stærkt forarbejdede. Naturlige kilder til protein kan være mere overkommelig. De kan give ikke kun lige så meget protein men også yderligere væsentlige ernæring. Masser af ingredienser kan føjes til protein shakes simpelthen for smag, fra chokolade til cookies. Men et par typer af fødevarer forbedre smag, konsistens og generelt Næringsindhold.

Mejeri

Mejeriprodukter er en stor naturlig kilde til protein. Kasein, den primære aminosyre i mejeri proteiner, fordøjer langsomt. Dette giver en stabil forsyning af protein i løbet af flere timer, at forhindre en kataboliske stat. Mælk eller tunge fløde kan bruges i shakes til at give en behagelig, tykkere konsistens, samt butikker af protein. Rå æg er en anden ideelle kilde til protein og kan føjes til de samme grunde, men de bærer risikoen for salmonella infektion så er generelt ikke anbefales.

Frugt og nødder

En lille smule frugt kan gå en lang vej mod at forbedre smagen af en kedelig protein shake. Bananer, er bær og citrus fælles tilføjelser, der øger indholdet af hovednæringsstoffer og konsistens af ryste. Møtrik butters, især peanut, valnød og mandel, er gode naturlige kilder til protein. Prøve at blande jordnøddesmør med fuldkorns havregryn til en lækker, fedtfattig komplet protein.

Hamp pulver

Hvis du absolut skal bruge et pulver til din protein ryste, overveje pulveriseret hampefrø. Selvom hamp ikke indeholder så meget protein som nogle andre typer af pulver, kan det suppleres ved hjælp af mejeriprodukter eller møtrik butters. Hvad hamp har at andre proteinpulver ikke er naturlige omega-3 fedtsyrer, som sænker risikoen for hjerte-kar-sygdomme og kræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com