Sådan får du virkelig tynd

05/23/2012 by admin

Sådan får du virkelig tynd

Få skinny er et mål, almindeligt søgt efter for at se og føle sig attraktiv. Selvværd er et vigtigt aspekt af de samlede sundhedsudgifter, som opretholde en positiv personlig outlook i høj grad bidrager til livskvaliteten og menigheder off depression. Så vigtigt som det er at føle sig attraktive, er åbenlyse fordele ved vægttab ofte overset. Sund kropsvægt forebygger sygdomme som diabetes, koronararteriesygdom og gigt. Derfor, at få tynd er en beundringsværdig mål, der bør ses som en positiv livsstilsændring. At tage de rette skridt vil hjælpe dig kaste pounds og holde dem ud til gode.

Instruktioner

Motion

• Drej hver dag aktiviteter og pendler ind i muligheder for at blive fysisk aktive. Tur eller cykel til butik ned af gaden i stedet for at køre. Tage trappen i stedet for elevatoren. Vakuum huset energisk, tage børnene til parken eller gå tur med hunden oftere.

• Skabe muligheder for motion på arbejdspladsen. Bruge pauser til at gå eller jogge rundt kontorbygning i stedet for at tale på din mobiltelefon eller ser fjernsyn. Nogle virksomheder giver on-site fitnesscentre, som kan udnyttes under længere pauser og før eller efter arbejde Skift.

• Afsat 30 minutter om dagen til at deltage i kraftig fysisk aktivitet, hvilket øger pulsen og er nødvendig for at miste betydelige kropsvægt. Cykel, jogge eller gå til gymnastik. Prøv aerobic eller dans klasser til at gøre motion mere tiltalende.

Kost og ernæring

• Indtage fødevarer, lavt kalorieindhold, lavt fedtindhold og undgå mættet og trans fedtstoffer til at reducere kalorieindtag. Fisk, nødder og fedtfattige eller nonfat mejeriprodukter er højt proteinindhold, fedtfattig fødevarer, der kan hjælpe med vægttab.

• Læse fødevareetiketter og observere anbefalede portionsstørrelser. I stedet for at forbruge tre store måltider om dagen, spise tre til fem små måltider hele dagen med sunde snacks i mellem. Dette vil øge stofskiftet og reducere risikoen for overspisning.

• Forbruge anbefalede frugt og vegetabilsk portioner dagligt. Frugt og grøntsager indeholder nyttige vitaminer og antioxidanter, der fremmer vægttab. Den anbefalede servering for hver er 2 kopper pr. dag.

• Undgå sukkerholdige eller kulsyreholdige drikkevarer og forarbejdede, kunstige fødevarer. Disse elementer øge insulin niveauet, der omdanner sukker til uønskede mave fedt. I stedet, forbruge masser af vand for at øge stofskiftet og sikre passende hydrering niveauer.

Tips & advarsler

  • Håbefulde, at vise at slankepiller som en form for hurtigt vægttab sætter sig i høj risiko for hjertesygdom og hjertesvigt, blandt andre negative bivirkninger. Det tilrådes at slankekure er betragtet som en livsstilsændring i stedet for en hurtig løsning, da kun regelmæssig motion og spisevaner vil hjælpe dig tabe sig på en sikker og effektiv måde.
  • Under træning, tager sig ikke for at Overanstreng dig selv, fordi alvorlige skader kan forekomme. Musklerne kan føles trætte men smerter bør ikke være en del af oplevelsen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com