Virkningerne af koffein på melorme

09/18/2016 by admin

Virkningerne af koffein på melorme

Koffein er et naturligt forekommende alkalisk stof, der forekommer i planter. Mens det er almindeligt kendt som en hurtig energikilde for mennesker--drikke som te og kaffe indeholder mængder af koffein--i naturen, fungerer det faktisk som en forsvarsmekanisme for nogle planter. Planter producerer koffein for at lamme eller dræbe insekter, der lever af deres blade eller stængler. For at forstå virkningen af koffein i naturen, studerer forskere de metaboliske reaktioner når koffein er forbrugt af insekter som melorme.

Død

Ekstreme doser koffein kan forårsage død af melorme, som deres systemer vil være i stand til at behandle og fjerne stimulerende. Doser af moderate niveauer af koffein kan forårsage nogle melorme i en eksperimenterende gruppe til at dø, mens andre mindre modtagelige for stoffet vil overleve.

Udviklingsmæssige virkninger

Melorme er larver fase af en type af beetle. Indførelsen af koffein i ormen måltid kost kan påvirke, hvor hurtigt de fremskridt gennem denne udviklingsstadiet. Generelt tage melorme med en høj-koffein kost længere tid at angive metamorfose end en kontrolgruppe af orme.

Aktivitetsniveau

Dette vil komme som nogen overraskelse for nogen vant til en kop kaffe for at starte dagen, men koffein øger aktivitet af melorme. Både metaboliske sats (den hastighed, hvormed mad er brudt ned og forbruges af en organisme) og bevægelser af melorme øge. Men denne ekstra aktivitet kommer til en tung pris. Melorme, der er mere aktive har generelt, også kortere levetid end deres mindre-manisk modstykker.

Størrelse

Selvom forbindelsen mellem koffein og vækst er svag i mennesker, viser mealworm eksperimenter, at indtag af koffein kan handle for at stunt vækst. Melorme fodret med en diæt af koffein generelt er mindre end normalt, med mindre kropsvægt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com