Den bedste behandling for lungekræft

10/28/2013 by admin

Lungekræft er en meget alvorlig sygdom, der kan forårsage ubehagelige symptomer på sit bedste og død på sit værste. Og selv om lungekræft er en ødelæggende diagnose, det behøver ikke at være en dødsdom. Der er mange behandlinger til rådighed for denne sygdom, der kan sinke tumorvækst, reducere symptomer, udvide liv og i nogle tilfælde helbrede den. Men før du opsøge behandlinger, du har brug at vide, hvilke muligheder der er tilgængelige for dig.

Kirurgi

En af de mest almindelige behandlinger for lungekræft er kirurgi. Dette kan dog kun anvendes, hvis tumor er relativt små og det har ikke spredt sig til andre dele af kroppen. Og mens fjernelse af svulsten ikke nødvendigvis helbrede kræft, det markant kan forlænge livet og forbedre livskvaliteten. Naturligvis, vil hvorvidt kirurgi kan anvendes afhænge af hvor tumoren er placeret i lungen. Enten tumor vil blive fjernet med laser eller med operation, der kræver åbning af brystvæggen.

Strålebehandling

En anden fælles behandling af lungekræft er strålebehandling. Det drejer sig om peger røntgenbilleder på det område, der kræver behandling med den hensigt at dræbe kræftceller og forhindrer dem i gentager. Dette kan mindske symptomerne på denne sygdom og forlænge livet. Det kan også bidrage til at forbedre vejrtrækningen ved at reducere størrelsen af tumorer, der kan blokere luftvejene.

Kemoterapi

Kemoterapi er en anden behandling, der almindeligvis anvendes for lungekræft. Narkotika indføres i kroppen enten mundtligt eller intravenøst, der foretages til at målrette kræftceller. Flere lægemidler er normalt kombineret for optimal effekt. Denne behandling type kan også kombineres med strålebehandling at maksimere resultaterne. Kemoterapi kan også bruges efter kirurgi til at forhindre enhver resterende kræftceller breder sig til andre dele af kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com