Pros & ulemper ved Bioidentical hormonbehandling

10/30/2013 by admin

Kvinder, der oplever overgangsalderen ofte lider af en række ubehagelige symptomer, såsom vægtøgning, hedeture, nattesved og depression. Bioidentical hormonbehandling er en behandling, der er beregnet til at hjælpe med nogle af disse symptomer og er forbundet med en række fordele og ulemper.

Identifikation

Biomedicinsk hormoner er stoffer, der fremstilles i et laboratorium indstilling, der er beregnet til at efterligne hormoner, der findes naturligt i en kvindes krop.

Succes med østrogen-relaterede symptomer

En Wisconsin-baserede undersøgelse viste, at 82 procent af kvinder, der modtog bioidentical hormonbehandling oplevet en forringelse af symptomer relateret til en nedsat niveau i østrogen forårsaget af overgangsalderen. Disse omfattede hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser og vaginal tørhed.

Succes med progesteron-relaterede symptomer

Wisconsin undersøgelsen viste også, at 74 procent af kvinder, der modtog bioidentical hormonbehandling oplevet en forringelse af symptomer relateret til en nedsat niveau i progesteron forårsaget af overgangsalderen. Disse omfattede humørsvingninger, øget irritabilitet og væskeophobning.

Mangel på forskning

De langsigtede virkninger af bioidentical hormonbehandling ikke er blevet undersøgt grundigt, og det vides så ikke hvis behandlingen vil vise sig for at være sikker på lang sigt. Syntetiske hormon substitutionsterapi blev vist sig at forårsage hjerteproblemer hos patienter og det kan ikke garanteres, at bioidentical hormon substitutionsterapi ikke vil have lignende virkninger over tid.

Brystkræft

Fordi niveauer af østrogen hormon har været knyttet til bryst kræft udvikling, vil mange læger ikke ordinere bioidentical hormonbehandling til dem, der har overlevet en tidligere anfald af brystkræft eller som har en familie historie af sygdommen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com