Hvad er behandlingerne af Seroma efter en Fedtsugning?

11/05/2013 by admin

Hvad er behandlingerne af Seroma efter en Fedtsugning?

En maveplastik, bedre kendt som en maveplastik er en plastikkirurgi procedure, hvor kirurgen strammer de abdominale strukturer og fjerner overskydende abdominalt hud. Tummy putter er en populær kirurgi, med mange citerer både medicinske og kosmetiske grunde til at have det gjort. Kirurgi, men er ikke altid uden komplikationer. En almindelig komplikation er en seroma eller en lomme af akkumulerede væske i bughulen. De fleste seromas kan let behandles.

Aspiration

Den mest almindelige behandling for en mave tuck seroma er aspiration (dræning) af den overskydende væske, dccosmetics.com og trusted.md. Lægen blot indsætter en nål med en vedhæftet sprøjte i den berørte region af maven og afløb til seroma. Regionen af maven hvor nålen er indsat er normalt følelsesløse, så behandlingen er smertefri. Fordi væske ikke automatisk stoppe akkumulere efter den indledende aspiration, kræve patienter normalt flere besøg hos deres læge. De kræver normalt ikke mere end fem forhåbninger. Væske fjernes under aspiration bør være klart eller minimalt blod farvet. Hvis væsken er en anden farve, kan det indikere en infektion, der kan kræve yderligere behandling. Det kan også indikere at seroma faktisk er en hæmatom eller en ophobning af blod. Læger kan dræne hæmatomer, men de er større bekymring på grund af den øgede risiko for en bakteriel infektion, ifølge dccosmetics.com.

Kompression

En læge kan ordinere en kompression band for at behandle en seroma. Kompression band ombrydes omkring maven, trykke forsigtigt. Dette minimerer mængden af plads hvor væske kan ophobes. Kompression bands begrænse mobiliteten noget og kan være lidt ubehageligt. Trusted.MD påpeger, at kompression bands kan forhindre seromas i at udvikle sig i første omgang. Kompression bands er en både forebyggende og reaktiv tilgang til seromas.

Hemostatics

Da en seroma er en ophobning af væske, kan en læge ordinere hemostatics for at styre, hvor meget væske er til stede. En hæmostatisk er simpelthen et stof, der påvirker hvor meget væske i kroppen udskiller, ifølge trusted.md.

Excision

En seroma kan ikke reagere på aspiration, kompression eller hæmostatisk behandlinger. I disse sjældne tilfælde er den eneste mulighed at dræne det overskydende væske kirurgisk. Lægen vil skære åbne eller punktafgifter, det berørte område. Med nutidens teknologi, men indsnit er minimal og forårsage kun mindre ar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com