Sådan får du hjælp til at stoppe rygning i Oklahoma

10/31/2013 by admin

Sådan får du hjælp til at stoppe rygning i Oklahoma

Cirka en fjerdedel af alle voksne i Oklahoma røg, ifølge OK.gov, der af statens officielle webportal. Med årlige sundhedspleje omkostninger direkte relateret til rygning kører på 1,16 milliarder dollar, har Oklahoma investeret i at hjælpe borgerne kvitte tobakken. Hotlines, programmer og klinikker kan give støtte og løsninger – Vær ikke bange for at bede om hjælp i din søgen efter sundhed.

Instruktioner

• Ring Oklahoma tobak hjælpelinjen på 800-Afslut-nu (784-8669). Dette er en gratis service for Oklahomans, der ønsker at stoppe med at ryge. Opkaldere modtage one-on-one quit coaching og henvisninger til ressourcer. De kan tilmelde en række telefon rådgivning med den samme træner og modtage gratis nikotinplastre og tyggegummi. Hjælpelinje arbejder syv dage om ugen og har hjulpet over 37.000 Oklahomans rygestop.

• Deltage i en lokal rygning rygestop klasse. Mange Oklahoma hospitaler og klinikker tilbyde støtteprogrammer såsom frihed fra rygning, Mercy Health Center, Oklahoma City; Afslut Smart, Midwest Regional Medical Center, Midwest; Træk vejret let på OSU, Oklahoma City og frihed fra rygning, Tulsa.

• Besøg en lokal afhængighed agentur for hjælp. Oklahoma Institut for Mental sundhed og stofmisbrug servicesektor tilbyder en liste over udbydere på ok.gov/odmhsas. Du kan også finde flere Oklahoma afhængighed rådgivere på PsychCentral.

• Se din lokale læge. Spørge hende om stop-rygning produkter såsom nikotinplastre, tyggegummi og inhalator og receptpligtig medicin. Beslutte sammen som produkter eller kombination af produkter kan arbejde for dig.

• Bede dine venner og familie om støtte. Lad dem tæt på dig ved, at du forsøger at afslutte, så du ikke vil blive udsat for cigaretrøg og fristet. Venner og familie kan også være i stand til at tilbyde nyttige tips og indsigter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com