Tegn & symptomer af sidste fase af lungekræft

10/18/2013 by admin

Ifølge American Cancer Society er lungekræft ansvarlig for mere end 28 procent af alle kræftrelaterede dødsfald om året, og omkring 84 procent af patienterne dør inden fem år efter diagnosen. Der er ingen kur for lungekræft, og under de sidste faser af sygdommen behandling typisk skifter fra kemoterapi til at holde patienten behagelig.

Effekter

Almindelige symptomer på finalen-Stadium lungekræft omfatter træthed, øget hoste og blod i spyt, smerter i brystet, åndedrætsbesvær og en mærkbar tab af appetit.

Morfin

Fordi finalen-Stadium lungekræft behandling er strengt palliativ, administreret medicin, der undertrykker åndenød, såsom morfin, normalt i trinvise doser.

Overvejelser

Under de sidste faser metastaserer lungekræft almindeligt til andre områder af kroppen, herunder hjernen, tydeligt af hukommelse bortfalder og andre kognitive problemer.

Identifikation

Finale-etape lungekræft er diagnosticeret når kræftcellerne har spredt sig til begge lunger og en betydelig mængde væske har indsamlet i lungerne og omkring hjertet.

Ekspert indsigt

Ifølge Hospice Foundation of America, som en person nærmer sig døden og væske fortsætter med at bygge i lungerne, kan vejrtrækning forårsage en raslende lyd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com