Sammenhæng mellem vaccinationer & autisme

04/01/2013 by admin

Ifølge CDC påvirker autisme 1 i 110 (næsten 1 procent) børn i USA. Af ukendte årsager, er satsen for autisme steget med en årlig rate på over 10 procent. Genetik og forurening er mistænkt årsager, og en populær teori er, at vacciner medføre børn at blive autist.

Oprindelsen af autisme-Vaccine historie

18 februar 1998 offentliggjort Dr. Andrew Wakefield en artikel i The Lancet medicinske tidsskrift, der hævdede, at MFR (mæslinger, fåresyge og røde hunde)-vaccinen var ansvarlig for udløsning autisme hos småbørn, da vaccinen indeholder thimerosoal, konserveringsmiddel med en lille mængde kviksølv i det. Dette var første gang, at det blev foreslået i den medicinske samfund, at vacciner medføre autisme.

Jenny McCarthy

Celebrity Jenny McCarthy er en af mange forældre, der føles vacciner kan medføre et barn har autisme. Jenny McCarthy krøniker hendes historie i "Louder end ord: en mors Healing rejse i Healing autisme." Jenny McCarthy sammen med skuespilleren Jim Carey har startet deres egen autisme organisation kaldet Generation redning. Jenny McCarthy har også talt om Oprah om sin tro, at autisme forårsaget hendes barn at udvikle autisme.

2009 amerikanske Højesterets dom

I 2009, amerikanske højesteret fastslog, at der ikke var nogen sammenhæng mellem vaccinationer og autisme, at bringe i spørgsmål Dr. Wakefields resultater.

Controversery

I "På anden undersøger sagen om Dr. Andrew J. Wakefiled," William Long, MDiv, ph.d., JD. fundet, at Wakefield's motivation for opsigelse MFR-vaccinen var, så han kunne sætte sin egen vaccine ind i markedet til behandling af mæslinger. Efter Wakefields artikel kom ud, brug af MFR-vaccinen faldet og der var et udbrud af mæslinger i England. Mindst 1 barn døde som følge af mæslinger, der kunne have været forhindret var han blevet vaccineret. Wakefield har afgifter indtil mod ham før det almindelige medicinske råd i Det Forenede Kongerige.

Teorier/spekulation

I øjeblikket er der ingen kendt sammenhæng mellem autisme og vaccination. Nogle undersøgelser hævder, at autisme udløser på en vis alder, og når barnet modtager MFR-vaccinen, det er normalt i overensstemmelse med Hvornår barnet vil udvikle autisme. Mange forældre hævder, at deres barn udviklet autisme umiddelbart efter at have MFR-vaccinen, men ingen afgørende beviser, at vacciner er ansvarlig for at forårsage autisme findes.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com