Den bedste Health Insurance for den selvstændige

04/14/2013 by admin

Den bedste Health Insurance for den selvstændige

Health insurance indstillinger, planer og prissætning varierer afhængigt af placering i hele USA individuelle sundhed behov også varierer meget. Dette gør, at bestemme den bedste sygesikring for selvstændige sigtning gennem de tilgængelige lokale indstillinger og vejer omkostninger mod fordelene. Adskillige hjemmesider tilbyder online sammenligninger baseret på kriterier, som du indstiller, så når du ved hvad man skal kigge efter, bruge internettet som et værktøj til at finde dine bedste muligheder.

Dækning typer

Health insurance kommer i to hovedtyper: omfattende og katastrofale. Der er mange nuancer langs spektrum fra den ene til den anden, men de fleste planer betragtes som en af to. Kaskoforsikring tilbyder en lav til moderat fradragsberettigede og omfatter årlige besøg, nogle forebyggende pleje og nogle former for nødhjælp, akut og langsigtet pleje. Katastrofale forsikring dybest set dækker kun dig hvis du har en større sundhed begivenhed, såsom et ulykke eller pludselig sygdom. Det har en høj selvrisiko, ofte $2.000 til $5.000, sammenlignet med $100 til $500 for omfattende pleje. Selvstændige individer vælger ofte katastrofale pleje, kun fordi de månedlige præmier er lavere. Hvis du er relativt unge, tage sig af dig selv og er ved godt helbred, er det et godt valg, hvis du kan dække det fradragsberettigede beløb med din opsparing eller hjælp fra familie og venner. Inden for dette spektrum er forvaltes pleje planer, der omfatter sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs), foretrukne leverandør organisationer (offentlige posttjenester) og punkt af Service (POS) planer. Disse har også varierende fordelene og begrænsningerne med en bred vifte af omkostninger.

Gruppe dækning

Nogle forsikringsselskaber har særlige planer oprettet, der giver mulighed for selvstændige personer søger dækning til at deltage som en del af en enkelt gruppe. Du kan være nødvendigt at gå gennem en forsikringsmægler (nogle online mæglere ikke opkræve dig, men nogle vil) eller ringe til firmaet direkte og spørge, om det har en gruppe sats for selvstændige klienter. At deltage i en gruppe kan få dig en bedre rente end at tilslutte sig alene, eller du kan modtage andre fordele som dækning for præ-eksisterende forhold. Mange professionelle og erhvervssammenslutninger og handelskamre også tilbyde gruppe satser. Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende i et felt, der har en overordnet guild, såsom en writers' eller designernes guild, check med at association eller dem, der vedrører dit felt.

Sammenligning af optioner

Få detaljeret citater fra en række virksomheder, enten gennem en mægler eller uafhængige forskning, og Sammenlign dem side om side. Gå gennem hver dækning vare og beslutte, hvor vigtigt det er for dig. Hvis du besøger lægen en masse, vil en lav selvrisiko med en højere præmie sandsynligvis spare dig penge i det lange løb, hvis du har tendens til at besøge lægen kun én eller to gange om året, betaler en lavere præmie og ikke møde din selvrisiko kan være det klogeste valg. Som selvstændig erhvervsdrivende har du ikke en menneskelige ressourcer repræsentant til at besvare dine spørgsmål om sundhedspleje planer, så vær ikke bange for at kontakte selskaberne og stille spørgsmål. Hvis du bruger nogen form for administrerede sundhedspleje, finde ud af om din plan vil dække de medicinske fagfolk, du ønsker at se, som mange sådanne planer begrænser dig til specifikke læger eller kræve specialist henvisninger. I 2010, kan selvstændige virksomhedsejere fratrække medicinsk forsikringspræmier fra deres skatter, inden for nogle grænser, så dette bør tallet i dine beregninger.

At mindske risikoen

Uden en arbejdsgiver til at forske for dig, løber du risikoen for at falde for en fidus forsikring carrier, når vi søger selvstændige sygesikring. Hvis du vælger at gå med et luftfartsselskab, der ikke har en velkendt navn og ry, kontakte Better Business Bureau til at finde ud af, hvis nogen har registreret klager over virksomheden. Du kan også kontakte din læge for at finde ud af, hvis han har erfaring med et bestemt luftfartsselskab, du er interesseret i. Derudover kan din Statens Institut for Social og sundhed Services informere dig om nogen billige muligheder hvis din Selvstændiges indkomst falder til under niveauet for statslig pleje. Den bedste løsning for dig vil give dig den dækning, du ønsker i det område hvor du arbejder og bor, uden at overbebyrde din tegnebog.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com