Magnesiumoxid & vand

04/29/2013 by admin

Magnesiumoxid & vand

Magnesiumhydroxid er dannet ved at blande magnesiumoxid med vand. Sammensat har flere industrielle anvendelser, og når suspenderet i vand, har medicinske anvendelser som en over-the-counter drug.

Magnesiumoxid

Magnesiumoxid (MgO), også kaldet magnesia, er sammensat af metal magnesium og ilt. Det er den anden mest almindelige sammensatte i skorpen af jorden.

Danner magnesiumhydroxid

Magnesiumoxid kombineret med vand (H2O) former de uorganiske sammensatte magnesiumhydroxid [Mg (OH) 2]. Det er et hvidt pulver. Som en solid kaldes det brucit.

Industrielle anvendelser af magnesiumhydroxid

Magnesiumhydroxid bruges i behandling af uran, opløsning træ, behandling af spildevand og raffinering af sukker. Det er også en brandhæmmende og røg suppressant effektiv på plast, syntetisk gummi, nogle polyester og urethan skum.

Suspension af magnesiumhydroxid

Magnesiumhydroxid kun svagt opløseligt i vand, men det kan være suspenderet i vand. En løsning er homogen blanding af to eller flere stoffer, mens en suspension er en blanding, hvor fine partikler er suspenderet i en væske hvor de er understøttet af opdrift. Partikler i en suspension er større end i en løsning. De kan ses under et mikroskop eller undertiden ved det blotte øje. Partikler i en suspension vil synke til bunds hvis det får lov at stå, og derfor er du nødt til at ryste nogle lægemidler, før du bruger dem.

Mælk af Magnesia

I medicin anvendes en suspension af magnesiumhydroxid som en syreneutraliserende og som et afføringsmiddel. Et andet navn for magnesiumhydroxid suspenderet i vand er mælk af magnesia. Brand navne omfatter Phillips' mælk af Magnesia, mælk af Magnesia, Dulcolax mælk af Magnesia, Ex-Lax mælk af Magnesia. Smertestillende medicin kan også indeholde magnesiumhydroxid samt acetaminophen eller acetylsalicylsyre. Ifølge Mayo Clinic er mælk af magnesia en saltvand type afføringsmiddel. Saltvand (salt) afføringsmidler trækker vand ind i tarmen og stimulere tarm til at flytte. Mælk af magnesia er brugt som en lejlighedsvis behandling af forstoppelse og ikke bør bruges på lang sigt. Som en syreneutraliserende anvendes magnesiumhydroxid til behandling af halsbrand, som opstår, når mavesyre bakker op i spiserøret. Mælk af magnesia neutraliserer mavesyre, ifølge Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com