Hvad fødevarer kan jeg spise for at hjælpe min Acne?

04/26/2014 by admin

Tidligere troede mange mennesker, acne er forårsaget af at spise for meget chokolade eller for mange pommes frites. Men forskere har endnu at finde en klar sammenhæng mellem disse fødevarer og acne. Udbrud er ikke direkte forbundet til kost. Acne er forårsaget af hormoner og overaktiv talgkirtler. Men der er visse fødevarer, der kan påvirke niveauet af visse hormoner, som igen forårsager acne breakouts. Skære ned din indtagelse af disse fødevarer kan give dig klarere hud.

Gamle koner Tales

Acne er et problem, der påvirker over 40 millioner amerikanere. Gennem årene har prøvet at finde årsagen til hudens tilstand. Mange har skylden acne på visse fødevarer. Mødre advaret deres børn at spise pizza eller chokolade ville give dem bumser. Det virkede logisk at fedtet mad giver fedtet hud. Men der er ingen klare videnskabelige beviser, der understøtter disse gamle koner tales. Acne er ikke forårsaget af at spise pizza eller chokolade. Fedtet hud er forårsaget af hormoner, ikke pommes frites.

Hvad er årsagen Acne

Kilde til acne kan spores tilbage til overaktiv talgkirtler. Disse kirtler producerer et naturligt fedtet stof kaldet sebum. Sebum holder huden blød og glat. For meget sebum kan føre til acne.

Talgkirtler er kontrolleret af en mandlig kønshormon hedder testosteron. Dette gælder for både mænd og kvinder. For meget testosteron forårsager talgkirtlerne til at bliver overactive og producerer overskydende sebum. Sebum bygger op i hår follikler, skabe en grobund for Propionibacterium acnes, en bakterie, der forårsager bumser.

Kost

Der er ingen mirakel fødevarer at forebygge acne, men som ikke betød, at kost ikke spiller en rolle. Spise en velafbalanceret kost holder hele din krop sund, herunder din hud. Omvendt gælder også.

En nylig undersøgelse af RMIT University og Royal Melbourne Hospital fandt en sammenhæng mellem glukose, insulin niveauer og acne. Spise store mængder af raffineret sukker øger insulin niveauer. Dette fører til kroppen producerer ekstra testosteron. Overskydende testosteron øger talgproduktion, som kan forårsage acne. Derfor, mens blot at spise chokolade ikke vil give dig bumser, en kost med højt raffineret sukker kan føre til mere hyppige udbrud.

Fødevarer at spise

Huden er det uløseligt forbundet til resten af kroppen. En sund krop betyder sund hud. Spise en velafbalanceret kost vil ikke kun forbedre din generelle sundhed, men det kan også hjælpe din acne. En afbalanceret kost omfatter frisk frugt, grøntsager og fuldkorn. Det er bedst at undgå forarbejdede fødevarer, som indeholder ofte raffineret sukker. En enkelt candy bar vil ikke give dig bumser. Dog kan en kost, der består af en masse junkfood hæve dine insulin niveauer, fører til mere hyppige udbrud.

Hvis du har en sød tand, kan du prøve at erstatte raffineret sukker med naturligt sukker. For eksempel, er frugtsaft meget sundere end kulsyreholdige drikkevarer. Rå honning er en stor erstatning for hvidt sukker.

Vand

Drikkevand vil forbedre udseendet af din hud, samt din generelle sundhed. Hvis du ikke kan lide vand, kan du drikke andre væsker som te og frugtjuice. Undgå noget med tilsat sukker. Koffein er et diuretikum, der faktisk kan dehydrere du. Begrænse dit indtag af kaffe og energi drikkevarer såsom Red Bull.

Fordele

Effektiviteten af behandling af acne med specielle diæter er diskutabel. Men de generelle sundhedsmæssige fordele af en afbalanceret kost er klar. Ved at spise en kost fyldt med fuldkorn, frugt, grøntsager og umættede fedtstoffer, vil du føle sig bedre og har mere energi. Hvis du er bekymret over din vægt, kan en afbalanceret kost hjælpe dig med at kaste ekstra pounds. Og som en ekstra fordel, kan det klare din acne, også.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com