Hvordan man kan reducere blokeret koronararterier

04/06/2014 by admin

Koronararterie sygdom (CAD) er en af de førende dræbere i verden, og No. 1 dræber af kvinder i USA. Reduktion af blokerede arterier kræver kost og livsstil ændringer, normalt suppleret med anti-kolesterol medicin. Der er visse fødevarer, som kan behandle blokerede arterier samt.

Instruktioner

• Se en sundhedsmedarbejder. En hjertespecialist vil vurdere din situation ved hjælp af interview spørgsmål og flere medicinske tests, såsom en stress test. Han vil derefter rådgive dig det næste skridt at tage, som kunne være at styre en lille blokering med kost og livsstilsændringer og anti-kolesterol medicin. Hvis blokeringen er alvorlig, kan så han anbefale ballonudvidelse, en kirurgisk operation for at fjerne blokeringer der er relativt smertefri.

• Kontrol, fjerne og undgå blokeringer med ændringer i kosten ved at reducere fedt, kolesterol og natrium i kosten. Den bedste kost er anbefales af American Heart Association (AHA). Undgå alle stegt mad. Fjerne fede og forarbejdet kød. Forbruge kun magert kød, grøntsager, frugt og brød, fedtreduceret. Undgå madlavning med animalsk fedt eller svinefedt; bruge olivenolie eller vegetabilsk olie. Reducere fedt fra andre kilder såsom mejeri elementer.

• Motion, tabe, rygestop og forbruge den hjerte-sund kost godkendt af AHA. Daglige gåture er den bedste øvelse for hjertepatienter. Diskuter den bedste øvelse for dig med din sundhedsprofessionel.

• Spise to portioner fisk om ugen. Forbruget af EPA og DHA omega-3 fedtsyrer (som dem der findes i fiskeolie) kan reducere risikoen for CAD. Personer med CAD og høje triglycerider kan ønsker at bruge fiskeolie kosttilskud. Spis fuldkorn. Forbruge resveratrol (som findes i rød drue skind/frø, især sorten Muscadine/Scuppernong). Spise raps, hørfrø, tofu og andre former for sojabønner, valnød og deres olier. Disse indeholder alfa-linolensyre (LNA), som kan konvertere til omega-3 fedtsyrer i kroppen.

Tips & advarsler

  • En baby aspirin pr. dag er ofte anbefales til CAD patienter. At tage en aspirin i løbet af et hjerteanfald kan hjælpe med at redde dit liv hvis du har en blokering. Det thins blodet, så det vil flyde forbi blokering bedre.
  • Mange mennesker kan ikke identificere symptomer på hjertesygdomme, indtil de har lidt et hjerteanfald. Øvre rygsmerter, kæbesmerter, åndenød og svimmelhed er fælles fejlfortolket symptomer.
  • Gå til en skadestue, hvis du oplever bryst / rygsmerter og åndenød.
  • Konsultere en sundhedsprofessionel om blokeringer; forsøg ikke at selv medicinerer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com