Hvordan man kan Give Bivirkninger Albuterol MDI med en Spacer

08/23/2013 by admin

Målte dosis inhalator eller MDI, er inhalatorer, hvor den passende dosis pr. puff allerede er beregnet og hver puff giver en selv mængden af medicin. En læge vil ordinere en Albuterol MDI for astma eller undertiden andre respiratoriske problemer, og ved ordination af det, vil informere dig om det korrekte antal pust kræves. Nogle gange, anbefales en spacer til brug med Albuterol MDI, som er et cylindrisk rør, der lægger til slutningen af inhalatoren og tillader medicin at nå lungerne lettere. Ved hjælp af en inhalator med en spacer kan tage nogle praksis, men det er forholdsvis enkel.

Instruktioner

Ved hjælp af en Spacer

• Sørg for beholder en del af din inhalator er sikkert fastgjort i bunden af inhalator, så beholderen ikke komme løs, når du ryster den. Ryst beholderen et par gange for at sikre, at medicin er ordentligt blandet.

• Hold inhalatoren i en oprejst position. Tag hætten slutningen af inhalatoren. Placer spacer over den inhalator talerør og sørg for det er en lun fit til at forhindre, at medicin flygter. I slutningen af den spacer, der tillægger inhalatoren vil have en stor nok til en inhalator mundstykket til at passe ind i hullet. Tag hætten talerør for spacer.

• Flytte spacer og inhalator væk fra dig. Indånder og udånder dybt. Når du har udåndede så meget som du kan sætte spacer mundstykket i munden. Sørg for, din mund er omkring mundstykket så stramt som muligt at holde medicin fra at komme ud.

• Tryk ned på inhalator dunk at dispensere medicin i spacer. Tag en dyb indånding. Ikke trække vejret for hurtigt, men. Nogle spacer modeller har en fløjtende enheden til at informere dig, hvis din ånde i er alt for hurtigt. Hvis du høre det fløjtende lyd, bremse din indånding. Hold din ånde i mindst 10 sekunder.

• Fjerne spacer fra din mund og udånder langsomt. Vent i mindst én fuld minut før du tager en anden puff, hvis din læge har ordineret mere end én puff pr. dosis. Erstatte hætter på inhalatoren og en spacer og lægge dem væk.

• Vask din spacer hver anden dag for at holde det rent og i topform. Fjerne fælles landbrugspolitik og gummi ring forbinder spacer til inhalatoren. Suge delene i varmt vand og en lille mængde af skålen vaske. Skyl dem, så lad dem lufttørre og saml før din næste brug.

Tips & advarsler

  • Deling af en spacer kan ikke anbefales. Spray ikke mere end én puff ad gangen pr. inhalation. Brug ikke din spacer med nogen tør pulver inhalatorer. Hvis spacer bliver beskadiget, erstatte det samme for at forhindre tab af medicin.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com