Hvordan kan man øge vægten for kvinder

08/17/2013 by admin

Hvordan kan man øge vægten for kvinder

Der er som regel lidt bekymring eller medfølelse for kvinder, der har problemer med at få vægt, fordi så mange mennesker tanker om at blive den rigtige størrelse eller tabe. Når du udelukke medicinske og psykologiske grunde for at være tynd, er det genetisk. To typer af kvinder er tynde, dem, der ikke spiser meget og dem, hvis stofskiftet tilpasser efter hvor mange kalorier forbruges. Hvis dit stofskifte justerer, vil du begynde at få vægten, når du bliver ældre og dit stofskifte bremser, men hvis du ikke spiser en masse, kan du justere dine spisevaner for at tage på i vægt.

Instruktioner

• Finde dit body mass index ved at bruge et BMI regnemaskine. En lommeregner kan findes på en lokal discountbutik. En score på 18 år eller mindre betyder du skal tage på i vægt.

• Eksperimentere med antallet kalorier du har brug for vægt vinde. Start med en ekstra 500 kalorier om dagen. Sæt et mål. Hold en log og justere dit kalorieindtag efter behov efter resultater. Tilføje kalorier med fødevarer som bønner, avocado, druer, nødder, ost og hele hvede brød.

• Spise fire eller fem små sunde måltider hver dag for at øge dit kalorieindtag ved 500 kalorier. Gradvist tilføje flere kalorier, hvis det er nødvendigt, for vægtøgning. Forsøg ikke at få alt for hurtigt.

• Øvelse på et bestemt tidspunkt hver dag. Når du forsøger at få vægt lave last oplæring og udøver sådan en yoga og tai chi til tone muskler. De forbrænder færre kalorier end de aerobe øvelser og holde dine muskler tonet.

• Sove otte timer om dagen. Hvis du ikke kan sove otte timer om natten, tage en lur. En veludhvilet person kan styre kalorieindtag og motion bedre end en træt person.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at få ved at spise junkfood. Du har brug for vitaminer, mineraler og proteiner for en sund vægtstigning.
  • Tilføje flere olivenolie til din kost.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com