Tips til effektiv håndvask

08/30/2013 by admin

En af de vigtigste måder sygdomme spredes er gennem hænderne. Det er derfor korrekt håndvask er så vigtigt. Selv om håndvask er en grundlæggende sanitære praksis, ofte gange det sker ikke effektivt på grund af tidnød, glemsomhed eller manglende adgang til vand og sæbe. Som et resultat, ender mange mennesker med at fange andre menneskers forkølelse, mave vira eller andre alvorlige sygdomme. At reducere spredning af sygdomme begynder med disse enkle tips til effektiv hånd vask og tørring.

Hvorfor håndvask er vigtigt

Håndvask stopper spredningen af bakterier. Hver gang du rører ved noget, opbygge bakterier på hænderne. Hvis du derefter røre din mund, øjne eller næse før vask dine hænder, har du inficeret dig selv med disse bakterier, om bakteriel eller viral.

Ordentlig håndvask er ekstremt vigtigt efter at røre råt kød eller fjerkræ til at forhindre alvorlige fødevarebårne sygdomme. E. coli, en anden farlig sygdom, kan opstå, hvis du glemmer at vaske dine hænder eller gøre så forkert efter at ændre en ble eller toiletbesøg.

På grund af alvorligheden spredning dødbringende bakterier, foretages der altid håndvask før og efter spise, toiletbesøg, behandling af åbne sår, at røre ved en syg person og at sætte og tage ud af kontaktlinser.

Hånd vaskeprocessen

Vaske hænder ordentligt er gjort bedste bruger varmt vand og sæbe. En god skum sæbe bør indarbejdes i hænderne i mindst 20 sekunder. En sjov måde for børn at tid deres håndvask er ved at synge "Happy Birthday" sang to gange. For- og bagside af hver hånd, mellem hver finger, under fingernegle og hvert håndled bør alle være grundigt vasket. Efter skylning, tørre med et stykke køkkenrulle eller luft tørretumbler, hvis den er tilgængelig.

Hvis du bruger klud håndklæder i dit hjem, Giv hvert familiemedlem en separat håndklæde til tørring deres hænder hver dag. Da bakterier fra håndvask er fjernet når tørre hænder, kan de overføres til andre medlemmer af familien bruger den samme håndklæde.

Håndvask uden vand

Det er en god ide at foretage en rejse størrelse alkohol-baserede hånd sanitizer for tilfælde når vand og sæbe ikke er tilgængelig. Hånd sanitizers indeholdende mindst 60 procent alkohol dræber bakterier uden at det kræver vand og sæbe. Efter påføring, gnide alle områder af dine hænder for 25 sekunder. Sørg for sanitizer er helt tør på dine hænder før du rører noget.

Antimikrobielle klude eller Vådservietter er et andet effektivt alternativ til at vaske hænder uden brug af vand og sæbe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com