Miriam Hospital slankeprogram

09/05/2013 by admin

Miriam Hospital slankeprogram

Med fedme på fremmarch i Amerika og vægttab bliver et fokus i en stadig mere overvægtige befolkning, finder nogle selv har brug for mere hjælp end andre. Trods den tilsyneladende endeløs række af kost, motion programmer og selvhjælp værktøjer, nogle mennesker--især alvorligt fede mennesker--muligvis mere tilpassede hjælp.

Miriam Hospital i Providence, Rhode Island, har fået anerkendelse for sit vægttab klinik.

Metoden med Miriam

Miriam Hospital arbejder med patienter, der er overvægtige på ethvert niveau. Men det giver en særlig støtte til de overvægtige.

Miriam program tager en tværfaglig tilgang til vægttab. Patienter arbejde med læger, udøve fysiologer, psykologer, diætister og socialarbejdere. Holdet ser på alle aspekter af patientens situation. Blandt overvejelserne er motiver og behov i kost og motion, effektiv motion planer, god ernæring som grundlag for at tabe sig, og hvordan du administrerer vægttab og vægt vedligeholdelse i verden, hvor patienten bor.

Ud over uanset specifikke fødevare- og øvelse regime en patient gennemgår deltager patienten også i 16 til 28 uger af ugentlige gruppemøder med andre patienter. Programmet fokuserer på nytænkning den måde folk vedrører fødevarer og deres organer og nytænkning deres liv strategier i disse områder. Det kan også behandle andre psykologiske og kliniske spørgsmål, der kan bidrage til en persons vægt problem.

Den største taber

Miriam hospitalet også studeret konkurrence som en stimulans for vægttab. Det var en sponsor i et program kaldet figur op Rhode Island 2007. Studiet involverede 4,717 mennesker, der var inddelt i fire hold at se hvilket hold kunne tabe den mest vægt i 12 uger. Omkring 70 procent af deltagerne forblev i programmet indtil udgangen.

Miriam Hospital konkluderede, at de mere fysisk aktive deltagere og hold gjorde bedst. Det konkluderede også, at konkurrence - ligner formatet for TV-show, "The Biggest Loser"--er en effektiv måde at fremme vægttab.

Gruppe deltagelse er en del af vægt tab behandling på Miriam Hospital.

Vægtkontrol og Diabetes Research Center

Miriam Hospital er tilknyttet vægtkontrol og Diabetes Research Center og Brown University Medical School. Centrum er klinisk forskning på vægt tab emner herunder adolescent vægtkontrol, pediatric vægtkontrol, vægtkontrol, under og efter graviditet, hvordan familiemæssige middage påvirker børns vægt, levende lean i en giftig miljøet og hvordan man kan stoppe vægtøgning igen.

Marian Hospital er en klinisk arbejdsplads for centrum og også inkorporerer og gennemfører procedurer og programmer af sin egen baseret på forskningsresultaterne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com