Daglige opgaver af en ortopædisk kirurg

09/14/2013 by admin

En ortopædkirurg er en højt uddannede praktiserende læge på en specialiseret medicinsk dygtighed, men jobbet har sin daglige trummerum, ligesom alle andre. At blive en kirurg betyder at udføre kirurgi, men at bruge tid på operationsstuen kan ikke være en daglig opgave. Dette kan især være tilfældet hvis kirurgen praksis en smal speciale, såsom rekonstruktiv hånd kirurgi. Kirurgen har stadig et kontor med administrative opgaver og andre mere verdslige (men ikke mindre vigtigt) ansvar.

Hospital runder

Medmindre disse er uddelegeret til en læge assistent, bør en ortopædisk kirurg gøre daglige besøg på hans kirurgiske patienter, mens de er stadig på hospitalet. Sådanne besøg kaldes "postop runder." Dette kan indebære gennemgang af patientens diagrammet og rådføre sig med sygeplejersker eller andre involverede i patientens pleje teknikere. Kirurgen kan eller kan ikke faktisk taler med patienterne, men skal kontrollere, om deres status. Det kan også indebære vil flere hospitaler, hvis kirurgen har patienter på mere end én. Hvis kirurgen har et personale stilling i et Universitetshospital, kan disse runder omfatte møde med medicinsk studerende, praktikanter og beboere.

Kontor besøg

Næsten alle kirurgiske procedure begynder med en kontor besøg. Akut kirurgi for rådighedsvagt kirurger er undtagelsen. Kontor besøg omfatter direkte aftaler og konsultationer som henviser læger eller andre organer, som forsikringsselskaberne har anmodet om. De kan omfatte udfører en detaljeret fysisk undersøgelse, hvilket gør henvisninger til yderligere test og ordination af medicin.

Dokumentation

En gammel floskel siger, "Hvis du ikke skrive det, det ikke gjorde ske." Patient pleje skal dokumenteres udtømmende. En ortopædkirurg kan hånd-skrive notater, rapporter og breve, men normalt dikterer dem. Ortopædiske kirurger udarbejde ofte rapporter kaldet IME'er (uafhængige lægeundersøgelser) og for nogle af disse, kirurgen kan ikke se patienten overhovedet, basere sin betænkning alene på patientens medicinske journaler, som han skal gennemgå og kommentere i detaljer for en anden læge, et forsikringsselskab eller en retssag. Når diktat er transskriberet, skal kirurgen underskrive dokumenterne. Medmindre kirurgen er meget tillid til hans transcriptionist, læser han rapporter omhyggeligt for korrekthed før undertegnelsen dem.

Telefonopkald

En ortopædkirurg gør og tager mange telefonopkald. Han skal rådføre sig med andre læger, tale med familiemedlemmer, patienternes og gøre mange administrative ordninger. Det er en fælles praksis for ortopædiske kirurger, ligesom mange andre læger, at indstille afsat specifikke timer at gøre disse opkald.

Efter-og videreuddannelse

En ortopædisk kirurg har en forpligtelse til at bevare hans medicinske færdigheder på en aktuelle plan, så han skal læse hele tiden om nye kirurgiske teknikker og relaterede medicinske fremskridt i kladder og akademiske afhandlinger. Omfanget af disse oplysninger er sådan, at "holde op" kan være en daglige behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com