Spørgsmål til onkolog

09/03/2013 by admin

En onkolog er en specialist i behandling af kræftpatienter. En kræftdiagnose kan være en skræmmende tid i patientens liv, men der er flere slags spørgsmål du bør spørge onkolog for bedre at forstå din diagnose og din prognose. En kræftdiagnose af en onkolog er muligvis ikke det endelige svar. Overveje andre udtalelser fra kvalificerede eksperter før du flytter videre med behandling.

Erfaring

Hvis du har bare fået en diagnose af kræft, bør du forventes at sætte spørgsmålstegn ved lægens evne til at gøre dette kritisk diagnose. Spørg onkolog, hvor mange sager som din hun har behandlet i sin karriere, og hvilke resultater hun opnået med disse patienter. Din onkolog erfaring i behandling af din type kræft kan hjælpe dig med at beslutte, om du får en second opinion. OncologyChannel.com tyder på, spørger hvad type kræft du har og hvordan onkolog udviklet sin diagnose. Forstå, hvordan diagnosen blev gjort kan hjælpe dig til bedre at forstå behandlingen.

Behandling

Der findes mange behandlingsmuligheder, og diskutere dem med onkolog kan bidrage til at sætte dit sind på lethed. Kræft behandles undertiden i faser: første operation for at fjerne kræft og derefter behandlinger til at stoppe det fra at sprede. Diskutere disse muligheder med din onkolog at afgøre, hvilken der er bedst for dig. Spørge, hvor længe du vil forblive på hospitalet og hvilken slags opsving planlægge du kan forvente.

Langsigtet prognose

En af de faktorer, der bestemmer behandling er din langsigtet prognose. Spørg din onkolog, hvad ville udgøre en vellykket første behandling, og hvilken slags igangværende medicinsk overvågning du måske nødt til at udholde ovenpå. Hvad bliver din livskvalitet? Er denne kræft den slags, der forbliver i remission, eller kan du forvente tilbagevendende anfald for resten af dit liv? Har du brug for professionel in-home pleje, og hvilke typer af aktiviteter bør du undgå?

Anden udtalelser

Din onkolog kunne tyde på at du søger en second opinion. Hvis dette sker, er det vigtigt at finde ud af hvorfor. Din behandling kan kræve et team af læger og specialister. Det er ikke usædvanligt at beskæftige sig med mere end én læge, når du går gennem kræftbehandling. Spørg din andre læger om deres oplevelser med din tilstand og hvordan de vil anbefale du nærmer dig behandling. Flere spørgsmål du spørger, jo bedre vil du føle om de udfordringer, du står over for.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com