Naturlægemidler kosttilskud til Cellulite behandling

09/21/2013 by admin

Naturlægemidler kosttilskud til Cellulite behandling

Cellulite er et fælles problem blandt kvinder. Det opstår, når ekstra væske og fedt bygger op lige under huden, især på lår, balder, overarme, mave og hofter. Cellulite kan være forårsaget af dårlig blodgennemstrømning, toksiner i kroppen, usund kost, manglende motion eller bare en genetisk disposition. Visse urtekosttilskud er effektiv til at reducere forekomsten af cellulite.

Padderok

Padderok bidrager til at styrke blodkarrene, der på grund af sin højt silica indhold. Det hjælper også til at forbedre blodgennemstrømningen. En formindsket blodgennemstrømningen er blandt årsagerne til cellulite, så at tage padderokker kan støtte dette problem, således at reducere cellulite. Padderok er også et naturligt vanddrivende, så det vil hjælpe til at skylle giftstoffer ud af kroppen, der er en del af årsagen til cellulite.

GotU Kola

Reduceret styrke i bindevævet kan føre til cellulite. GotU Kola styrker denne bindevæv ved medvirken i kroppens produktion af det stof, som holder kollagen sammen. Dette fører til en reduktion i kløftede udseendet af cellulite. Urten også forbedrer blodkar væg styrke og blood flow, og så forbedrer blodtilførslen til cellulite problemområder.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba har antioxidant egenskaber. Det oxiderer fedt celler under huden og derfor kan hjælpe udjævne ujævne fedtcelle patches, der forårsager cellulite. Derudover hjælper det styrke dine blodkar og forbedre blodgennemstrømningen til de berørte områder. Ginkgo biloba har også vist sig at hjælpe med at fjerne giftstoffer fra dit system, som er en faktor i forårsager cellulite.

Vindruekerneolie

Kollagen i huden og bindevævet er steget og styrkes ved at tage vindruekerneolie. Dette giver din hud forbedret elasticitet, hvilket reducerer forekomsten af cellulite. Vindruekerneolie er også en effektiv antioxidant og hjælper med at forbedre dit blod flyde og styrke din blodkar. Det kan også bruges som en forebyggende foranstaltning til at stoppe cellulite vises.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com