Hvordan til at behandle Gum sygdom (Gingivitis) naturligt med naturlægemidler 2

08/24/2013 by admin

Hvordan til at behandle Gum sygdom (Gingivitis) naturligt med naturlægemidler 2

Tandkødssygdomme eller tandkødsbetændelse, er forårsaget af bakterier mellem tand og tandkød, der danner et stof kaldet plaque. Plaque forårsager betændelse i tandkødet og adskillelse af tandkødet fra tænderne, i sidste ende resulterer i tab af tænder. Symptomerne på tandkødsbetændelse er hævede, røde og blødende tandkød. Sundt tandkød er pink i farven og bløder ikke for meget når renset.

Instruktioner

• Gurgle en saltvandsopløsning salt (salt & vand) hver dag er en gammeldags afhjælpe for tandkødsbetændelse såvel som en forebyggende foranstaltning.

• Brug bloodroot i dit hjem naturlægemidler. Det er en flerårig blomstrende plante hjemmehørende i USA. FDA har godkendt den anvendte af denne urt som en ingrediens til mundtlig skylninger og tandpasta til at stoppe udviklingen af mundtlige plak.

• Udarbejde en urte tandpasta for plak og svampet tandkød. Her er hvordan: Bland en tsk hver af kava rod pulver og myrra tyggegummi pulver med ½ tsk af white oak bark tinktur og fem dråber æterisk olie til en pasta. Brug sæt ind til at børste.

• Fortynd nogle neem olie i vand og bruge dette som en urte gurgle. Neem olie kommer fra en tropisk stedsegrønt træ og er kendt for sine anti-bakterielle egenskaber. For tandkødsbetændelse, gurgle med en opløsning af neem blade ekstrakt og vand anbefales.

• Tilføje Omega 3 fedtsyrer til din kost. Vi har hørt om fordelene ved omega 3 fedtsyrer i at behandle hjertesygdomme. Denne olie, der kommer fra fisk er også brugt til behandling af tandkødsbetændelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com