Kost for en Hiatal Brok & Barrett's Esophagus

08/09/2013 by admin

I tilfælde af en hiatal brok danner et hul ved åbningen til mellemgulvet hvor mad rør (spiserøret) tiltræder maven, så en del af maven til at presse igennem. De fleste små Brok medfører ikke problemer, men større virksomheder kan føre til alvorlige syre og smerte. Lejlighedsvis, kan en hiatal brok føre til Barrett's Esophagus--hvor celler ligner dem i maven udvikler i det nederste spiserøret--hvilket igen kan føre til kræft. For at behandle symptomerne på disse betingelser og forebygge komplikationer, skal du ændre din kost.

Overvejelser

Ud over kostændringer, skifte til fem til seks små måltider fordelt over dagen og undgå at spise store måltider til enhver tid, da de kan svulme op din mave, at skubbe det ind i dit bryst. Du skal også sidde op efter at have spist, venter på mindst tre timer før liggende, og undgå at deltage i anstrengende aktivitet efter et måltid. Selv om nogle mennesker kan finde lindring fra en kedelig kost, er det ikke nødvendigt for de fleste patienter. En bedre idé er at holde en fødevare dagbog for at finde ud af hvilke fødevarer udløser dine symptomer og bare undgå disse.

Fødevarer til Watch

Generelt bør alle patienter med en hiatal brok og Barretts øsofagus skære eller fjerne sodavand, koffein og alkoholholdige drikkevarer. Selv koffeinfri kaffe kan være irriterende for en betændt spiserøret. Krydret fødevarer er også hyppige udløser fødevarer, som er fødevarer med et højt syre indhold som citrusfrugter, tomater og tomatprodukter, chokolade, løg, spearmint og pebermynte. Fedtholdige fødevarer kan være problematisk for mange patienter, da de slappe af den lavere esophageal sphincter og øge mængden af tid syre bakker op i spiserøret. Disse omfatter dyb stegt mad, fuldfed mejeriprodukter, raffinerede sukker og højt fedtindhold bagværk gerne donuts og brownies. Du kan også finde symptomerne forbedres hvis du undgå ekstreme maden temperaturer, varme eller kolde, så varme drikkevarer til cool og undgå iced produkter.

Fødevarer, der heler

Drik vand efter at have spist, for at vaske fødevarer partikler fra esophageal væv, men undgå at drikke drikkevarer under måltider, der kan forstyrre fordøjelsen. Som en erstatning for kaffe, så prøv beroligende urteteer som Rooibos eller kamille te, der indeholder ingen farver, tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Banan og æble betragtes som sikkert og syre-reducerende af de fleste patienter, som er avocadoer. Andre gode frugt valg omfatter ananas og papaya, som neutraliserer mavesyre, ferskner, druer og forskellige bær (i moderation), samt de fleste frugtsaft. Højt fiber fødevarer er også ganske nyttigt, herunder alle grøntsager undtagen tomater og løg og stivelse som yams, kartofler, ris og høj-fiber korn. En særlig hjælpsom morgenmad er havregryn, hvilket kan reducere halsbrand symptomer (bare sørg for at det ikke har en masse tilsætningsstoffer). Generelt forsøge at gøre 50 procent af din kost frugt og grøntsager og de resterende 50 procent-fedtfattig protein, hele korn kulhydrater og gode fedtstoffer såsom olivenolie.

Naturlægemidler kosttilskud

Aloe vera kan fremme heling af foring af hele fordøjelseskanalen. Drik 1/4 kop aloe vera juice om morgenen og igen om natten, føjet til urtete, hvis det ønskes. Slimet urter som slippery elm eller kulsukker kan købes i te form eller føjes til urtete til at hjælpe absorbere mave sekreter og forhindre dem fra rejser tilbage op i spiserøret og brænde det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com