Hvordan man kan stoppe med at tage Doxepin

05/21/2013 by admin

Hvordan man kan stoppe med at tage Doxepin

Doxepin er en antidepressiv medicin ordineret af læger til patienter, der lider af angst eller depression. Selvom medicinen bruges primært til depression, er det også en mulighed for søvnløshed. Når det anvendes til patienter med depression eller angst, kan dosis få højt over tid, især i tilfælde af dårlig depression. Doser er typisk meget lav for søvnløshed. Hvordan du stoppe medicinen vil variere lidt afhængig af grunden til at du tager det.

Instruktioner

• Tal med lægen. Aldrig stoppe nogen medicin uden at tale med den læge, der ordineres medicin først. Lægen kan afgøre, om patienten er sundt nok mentalt at stoppe medicin helt eller hvis sænke dosis, men fortsætter medicinen er en nødvendighed.

• Lavere dosering. Aldrig stoppe Doxepin brat. Stoppe medicinen uden at sænke dosis langsomt over tid vil medføre abstinenssymptomer. Lægen vil give en lavere dosering og brugsanvisning sådan tage lavere dosering baseret på den aktuelle mængde af Doxepin tages dagligt.

• Stoppe medicinen. Mængden af tid til at stoppe med at tage medicin helt vil variere baseret på den oprindelige dosis og sundhed af patienten. Tiden kan variere fra få uger til et par måneder. Når lægen anfører, at stoppe medicinen ikke er skadeligt, er det hensigtsmæssigt at stoppe med at tage medicinen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com