Hvordan at justere brillestel, der presser hovedet

06/13/2013 by admin

Hvordan at justere brillestel, der presser hovedet

Når et par briller er for stramt omkring hovedet, kan de klemme bag ørerne og forårsage ubehag. Oftentimes, kan dette ubehag føre til hovedpine eller ømhed. Den klemme opstår, fordi den kontaktområde er for snæver og templet eller arm, briller graver ind i dit hoved. Din optiker eller enhver lokal vision center kan justere ruderne gratis; Men, hvis du er i stand til at gøre det i lægens kontor, kan du prøve at justere dem en smule på din egen.

Instruktioner

• Vask dine hænder, så de er fri for enhver snavs eller lotion, der kan få dem til at glide. Tørre, rene hænder vil gøre bøjning og bukkende templer lettere.

• Forstå rammer med begge hænder. Hvis rammerne er af plastik og synes let at manipulere, holde rammen med den ene hånd i området hvor linsen møder arm på den ene side samtidig forsigtigt trykke tommelfingeren ind i midten af den modsatte arm. Gentag dette på anden siden, og det skulle lette presset. Husk at bøje arme ud meget langsomt.

• Juster rammer, som er mere stædige med en monokel skruetrækker. Problemet kunne være, at rammerne blev monteret for stramt til hovedet. Hold brillerne i den ene hånd mens du tænder skrue lidt til venstre.

• Find den perfekte niveau af komfort ved at skrue hver side af frames, indtil trykket er lettet. Vær sikker på ikke at løsne skruerne for meget, da dette kan forårsage briller til at flytte rundt eller glider ned din næse.

• Spørg en ven til at fastslå, om nogen af tilpasningerne, der har foretaget rammer skævt. Har en ven hjælpe dig passe og justere rammerne vil undgå yderligere problemer, såsom skeløjet rammer, der kan skyldes fastsættelse rammer dig selv.

Tips & advarsler

  • Hvis brillerne stadig synes at vende tilbage til deres stramme form, tage dem til en vision center eller øjet læge for justering med en varme apparater.
  • Ikke bøje arme af frames for langt, da dette kan forårsage dem at bryde. Foretage mindre justeringer af forsigtigt bøjning armene udad.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com