Hvordan du kan genbruge Styrofoam produkter

05/31/2013 by admin

Hvordan du kan genbruge Styrofoam produkter

Ordet Styrofoam er fælles brug for alle polystyren produkter såsom kopper, mad emballage bakker, pakning peanuts og andre emballagematerialer, men Styrofoam er faktisk en varemærkeregistreret polystyren skumisolering lavet af Dow Chemical Company, ifølge den amerikanske kemiske Rådet. Polystyren produkter har meget lav tætheder, hvilket betyder, at de er let og i vid udstrækning består af luft. Dette udgør et problem i deponeringsanlæg, hvor disse typer af produkter tage op en uforholdsmæssig meget plads. Genanvendt polystyren kan bruges til mange forskellige formål og præsenterer en miljøbevidst alternativ til bortskaffelse af disse produkter som affald.

Instruktioner

• At genbruge dem som emballage-materiale. Rive store stykker af polystyren i mindre stykker og bruge dem som "hjemmelavet" pakkemateriale. Gemme og genbruge polystyren løs fyld ("pakning peanuts").

• Ring til Peanut Hotline på 800-828-2214 at finde en kollektion websted til pakning peanuts gennem plast løs fylde Rådet, en organisation dedikeret til genanvendelse af disse materialer. Pakning peanuts kan være faldet på mere end 1.500 steder landsdækkende. Du kan også besøge webstedet på loosefillpackaging.com på at finde webstedet samling tættest på dig.

• Besøg andre Earth911.org for at finde en Genbrugsplads, der accepterer polystyren i dit område. Besøg webstedet og skrive "polystyren" og din placering i Søg barer.

• Skib dit brugte polystyren til en Alliance af skum emballage genvindingsvirksomheder (AFPR) nationale mail-back genanvendelse placering. Adresser, som du kan sende din polystyren for genanvendelse kan findes online påepspackaging.org/images/stories/National_Mail_Back_Locations.pdf

• Tage polystyren at AFPR frafald lokationer, placeringer af disse centre i hele nationen kan findes online på epspackaging.org/images/stories/Drop_Off_Recycling_Locations.pdf

• Sælge din brugte polystyren til en genanvendelse selskab, der betaler for polystyren. Besøg den amerikanske kemi Rådets websted på americanchemistry.com. Klik på linket med titlen "plast division" på venstre side bar, så klik på linket med titlen "learning center" på venstre side bar. Klik på linket med titlen "genvundet plast markeder database." Dette vil tage dig til en søgemaskine. Indtast dit postnummer eller stat, og vælg "polystyren (PS)" fra listen. Tryk på "Søg." Dette vil give dig til en side, der viser alle de genanvendelse virksomheder, der køber polystyren i dit område. Telefonnumre og links til virksomheden websites leveres så kan du nemt kontakte selskaberne og sælge dem din brugte polystyren. Et link til denne søgemaskine, med titlen "Amerikanske kemi Rådet: genanvendt plast markeder Database," er fastsat i ressourcerne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com