Hvad fødevarer gøre folk vinde vægt?

09/19/2016 by admin

Hvad fødevarer gøre folk vinde vægt?

At have et BMI under 18 år kan betegnes som undervægtige for de fleste mennesker. For nogle mennesker er at få vægt ikke så let, som det er for andre. Ekstra kalorier er nøglen til at få vægten, men kalorier ikke bør bestå af usunde fødevarer, vægt-bygning, såsom slik og sukker.

Høj kulhydrat fødevarer

Fødevarer med højt indhold af kulhydrater er høj i kalorier og fuld af energi til kroppen. Pasta er typisk mere end 200 kalorier pr kop. Med næringsrige tomatsauce og grøntsager opnås et komplet måltid med masser af vægt-bygning og ernæring. Brød er en anden kilde til kulhydrater. En skive brød har næsten 100 kalorier. En bagel med flødeost og frugt gør for en sund behandling, og giver energi.

Tørret frugt og nødder

Rosiner, jordbær, blåbær og abrikoser er en sund snack høj i næringsværdi, der hjælper til at opbygge vægt. Tørret frugt er højere i kalorier, fordi uden vandindhold, de har mindre volumen, hvilket betyder flere kalorier pr kop af tørret frugt. En kop frisk frugt har typisk 25 procent kalorier på en kop frisk frugt.

Nødder og Granola

Nødder er høj i flerumættede fedtstoffer og kommer med en god mængde kalorier, hvilket betyder en god mængde af energi og evne til at opbygge muskler og kropsmasse. Granola ligger en anden kilde til bygning kropsvægt, da det består af korn, nødder, frø og tørrede frugter til en fuldstændig nærende, men højt kalorieindhold morgenmad.

Sunde olier

Selv om olier er en hurtig og nem måde at tilføje ekstra kalorier til ethvert måltid, er ikke alle olier sundt for tidskrævende på en regelmæssig basis. Nøglen til at finde sund olie er at finde en høj i enkeltumættet og flerumættet fedt, samt i omega-3 fedtsyrer. Ekstra jomfru olivenolie, avocado olie og de fleste møtrik olier er perfekte eksempler på sunde olier at bruge til at hjælpe med at opbygge kropsvægt. Tilføje disse olier til en skål af pasta med masser af grøntsager øger din kropsvægt og bringer en stor mængde af mad energi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com